29-09-2013, 06:51 PM
Whaa. Hasu. Miyuki. Mintea meaaaa @^@ Yep, yep, incep sa ii vad ca un cuplu, din ce in ce mai mult. Sper sa aduci yaoiul cat mai repede -.- Si mi-ar placea sa fie si un viol
Daca se poate, ar fi dragut 
Nu-mi convine ca iubirea mea Hasu tre' sa mearga iar la scorpia aia. Da, o vad o scorpie care vrea sa-mi rapeasca bunaciunea! Stiu eu T.T Si Taka e atat de recee o.o iar lanticul lui cu margele sau pietre sau ce are acolo incepe sa ma enerveze -.- Mnoh, tipu asta prea se crede smexy, si nu e, nu nu...pe cine pacalesc?! inabordabilii sunt intotdeauna pufaciuni
Dar totusi *sigh* Mi-ar placea ca Hasu sa nu se mai gandeasca la razbunare, sa fuga si sa se casatoreasca cu Ryu, ca mai apoi sa traiasca fericiti. Si de ce-l urasti pe dragalasul de Ryu, ha?
Ia sa ne spui tu noua. Poate; poate; poateee! Poate ca Taka si niste rude de ale lui Ryu sunt 'intr-o combinatie' malefica o.o 
P.S. Poti sa tai si 'dulceata' si 'mea' si 'Peste' din vocabular cand vorbesti cu mine ^^
Spor la scris si multa inspiratie, de-abia astept sa vad ce se intampla in continuare
Si sper sa am si timp si chef sa citesc. Zbyee~

Nu-mi convine ca iubirea mea Hasu tre' sa mearga iar la scorpia aia. Da, o vad o scorpie care vrea sa-mi rapeasca bunaciunea! Stiu eu T.T Si Taka e atat de recee o.o iar lanticul lui cu margele sau pietre sau ce are acolo incepe sa ma enerveze -.- Mnoh, tipu asta prea se crede smexy, si nu e, nu nu...pe cine pacalesc?! inabordabilii sunt intotdeauna pufaciuni

P.S. Poti sa tai si 'dulceata' si 'mea' si 'Peste' din vocabular cand vorbesti cu mine ^^
Spor la scris si multa inspiratie, de-abia astept sa vad ce se intampla in continuare

![[Imagine: oh0j9c.gif]](http://i62.tinypic.com/oh0j9c.gif)