Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

De ce va certati?

Of... cand a fost creat acest site si forum am dorit cu totii sa aducem ceva nou. Si ne-am dorit sa avem un site unde sa fie liniste, sa fie toti prieteni cu toti si lumea sa nu se certe. Sa fie un forum prietenos si primitor.
In ultima vreme vad insa ca au aparut tot felul de scandaluri si nu mai stiu ce sa zic. Am avut si eu problemele mele in ultima perioada, inca am, si eu unul nu prea mai stiu ce se intampla pe site. Vad insa ca in ultima vreme sunt atatea certuri... se discuta pana si pe alte site-uri de certurile de aici si nu e frumos 2
Nu cred ca avem inca foarte multe probleme, se poate si mai rau (poate cobesc >.< )
In site-ul asta s-a investit foarte mult... si efort, si sentimente. Impreuna cu Marina si restul staff-ului ne-am chinuit sa punem site-ul pe picioare.
Animezup nu e numai un site in alcatuirea caruia s-a pus foarte multa pasiune si dragoste, dar s-a si muncit pe masura la el. Intr-o foarte mare masura site-ul acesta e original. Temele sunt unice, sunt multe optiuni codate sau modificate de mine, sunt lucruri care exista doar pe Zup sau care au aparut pe Zup prima data. Marina si restul staff-ului au alergat mult dupa membrii la inceput, Shiva ne-a creat o mascota, Snow si restul staff-ului de pe Mangazup traduc manga-uri pentru voi, exista Extra Animezup unde va oferim anime-uri si manga-uri. Sunt putine site-urile din Romania care pun la dispozitia oricui, nu doar celor inregistrati, link-uri de download pentru anime si manga si anime on-line, cum face Extra, care e si singurul site de acel gen din Romania. Marina si Fabi (Cicudaf) au cautat si au gasit sponsori pentru concursurile de pe Zup, sa poata primi castigatorii si ceva "palpabil". Si asta nu e tot, inca mai pregatim multe desi stam cam prost cu totii cu timpul.
Probabil ca suntem site-ul care tine cel mai mult cont de utilizatorii lui, aproape de fiecare data cand a trebuit luata o decizie legata de site am intrebat si userii si am incercat sa tinem cont si de parerile si nemultumirile voastre.
Poate ca o sa para greu de crezut, dar site-ul asta chiar a fost creat pentru fani, nu pentru profit, influenta sau putere. Eu de exemplu eram deja administrator pe manga-anime, cel mai mare site anime romanesc si cum Animezup a fost facut impreuna cu Marina si Fabi (care s-a cam retras intre timp) nici macar nu se poate spune ca l-am facut pentru a avea propriul meu site, de unul singur. Nu am umplut site-ul cu reclame, am pus doar 2 reclame recent, dintre care una apare pe prima pagina si asta doar pentru ca intentionez ca in timp, sa cumpar un server dedicat pentru Animezup pentru a putea tine anime-uri, manga-uri sau mp3-uri direct la noi pe server, iar un server dedicat bun costa cateva sute de dolari lunar, bani pe care nu prea mi-i permit acum 21
Am crescut si ca numar de membrii, si ca popularitate, avem deja o vechime de un an de zile si inca pregatim multe lucruri pentru site. E pacat sa stricam reputatia acestui site... Sunt constient ca nu o sa existe niciodata un forum pe care sa nu se certe nimeni, ca asa e firea oamenilor. Sper insa ca va place site-ul asta, ca va place Zup, poate va mai linistiti nu pentru ca va rog eu sau oricine altcineva, ci pentru voi, ca sa va simtiti mai bine aici. S-a propus scoaterea shoutbox-ului si sincer, nu prea as face-o. Scopul shout-ului e de va ajuta sa comunicati, nu sa va certati!
Pana la urma faceti cum vreti, eu doar v-am spus ce cred!

Răspunsuri în acest subiect
De ce va certati? - de Flaw - 03-09-2008, 07:57 PM
RE: De ce va certati? - de Amy8D - 03-09-2008, 08:44 PM
RE: De ce va certati? - de Mitzuke - 03-09-2008, 08:55 PM
RE: De ce va certati? - de yulobo - 03-09-2008, 10:19 PM
RE: De ce va certati? - de Johnny D - 03-09-2008, 10:50 PM
RE: De ce va certati? - de Flaw - 03-09-2008, 10:57 PM
RE: De ce va certati? - de Jigoku - 03-09-2008, 11:06 PM
RE: De ce va certati? - de bastard_in_love - 04-09-2008, 12:05 AM
RE: De ce va certati? - de Lye - 04-09-2008, 12:06 AM
RE: De ce va certati? - de blueobelix - 04-09-2008, 12:25 AM
RE: De ce va certati? - de ToRnAdO - 04-09-2008, 11:26 AM