02-08-2013, 06:11 PM
Mood: lenesa, frustrata ca nu primesc un sezon nou decat la anu'. and that damn cliffhanger killed me!
Status: MY FEELS.
Mananc: nothing yet, traiesc pe bolul de lapte cu cereale de dimineata/aka ora 1
Beau: nothing. yet.
Sunt imbracata in: pijama ^-^
Ascult: Regina Spektor - You've got time. Ma consolez dupa terminarea serialului cu soundtrackul *sobs*
Privesc: dezastrul de pe patul meu cu haine, bani, carnete de note si hartii.
Status messenger: -
Vorbesc pe messenger cu: -
Citesc: alternativ The Virgin Suicides - Jeffrey Eugenides si Dublura - Tess Gerritsen
Ma gandesc la: Orange is the new black. Oh my gosh cum sa se termine asa?! x_x I want more more more. And more of Alex Vause, of course.
Dating: hehe.
Doresc: sa fie doua zile faine urmatoarele zile de lucru, sa imi gasesc culori turbate de par, sa vina odata artmania si marea ughh.
Iubesc pe: my girl, lots and lots of friends. and alex vause. duh
Nervoasa pe: piper chapman asdfghjkl. si pe producatorii care fac seriale cu doar 13 episoade.
Urasc pe: hate is too strong of a word. dar poate faptul ca trebuie sa ma imbrac si sa ies sa cumpar bilete de tren pentru mare.
Imi lipseste: my girl si sa scriu ceva ce chiar imi place. heck, sa scriu orice ar fi la fel de bine
Abia astept sa: merg la conceeert si la mare yes yes yes
Status: MY FEELS.
Mananc: nothing yet, traiesc pe bolul de lapte cu cereale de dimineata/aka ora 1
Beau: nothing. yet.
Sunt imbracata in: pijama ^-^
Ascult: Regina Spektor - You've got time. Ma consolez dupa terminarea serialului cu soundtrackul *sobs*
Privesc: dezastrul de pe patul meu cu haine, bani, carnete de note si hartii.
Status messenger: -
Vorbesc pe messenger cu: -
Citesc: alternativ The Virgin Suicides - Jeffrey Eugenides si Dublura - Tess Gerritsen
Ma gandesc la: Orange is the new black. Oh my gosh cum sa se termine asa?! x_x I want more more more. And more of Alex Vause, of course.
Dating: hehe.
Doresc: sa fie doua zile faine urmatoarele zile de lucru, sa imi gasesc culori turbate de par, sa vina odata artmania si marea ughh.
Iubesc pe: my girl, lots and lots of friends. and alex vause. duh
Nervoasa pe: piper chapman asdfghjkl. si pe producatorii care fac seriale cu doar 13 episoade.
Urasc pe: hate is too strong of a word. dar poate faptul ca trebuie sa ma imbrac si sa ies sa cumpar bilete de tren pentru mare.
Imi lipseste: my girl si sa scriu ceva ce chiar imi place. heck, sa scriu orice ar fi la fel de bine
Abia astept sa: merg la conceeert si la mare yes yes yes
![[Imagine: 1CGzWYg.png?1]](http://i.imgur.com/1CGzWYg.png?1)
Thank you, Geesushi! ^-^
"these are the days that must happen to you"