Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Regele Lupilor

@Yami, e prea devreme ca sa las un comentariu prea lung, dar cum am reusit sa citesc si eu ce ai scris e pacat sa nu zic nimic.
In primul rand ar trebui sa mai lucrezi un pic la timpurile verbale, m-am incurcat in ele de o gramada de ori. Mi se pare ca te grabesti prea mult in actiune. Trebuie sa te gandesti dinainte ce vrei sa scrii si, daca e ceva complex, sa ii acorzi si un spatiu mai larg de desfasurare. Problema asta o aveam si eu la inceput si cel mai bine e sa te pui in postura cititorului si sa vezi daca intelegi ceva din ce ai scris fara sa stii nimic despre poveste.
Cred ca poti sa scrii bine, ai cateva momente in care faci textul sa fie chiar placut de parcurs. Sper doar sa evoluezi in ceea ce priveste scrisul, pt ca altfel ai pierde mult timp degeaba. Fii mai atenta la gramatica si vezi ce faci cu timpurile alea verbale. Despre povestea in sine n-am ce zice prea mult pana nu vad ceva mai dezvoltat. Totusi evita clisee precum tipii culturisti sau o masina care habar n-am cum arata si cred ca n-ar interesa de altfel pe nimeni ce model e.
In rest, spor.
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Regele Lupilor - de Yami - 08-06-2013, 10:11 PM
RE: Regele Lupilor - de Syryus - 09-06-2013, 07:25 AM
RE: Regele Lupilor - de Kira's Scarlet - 09-06-2013, 10:37 AM
RE: Regele Lupilor - de Yami - 23-06-2013, 10:31 PM
RE: Regele Lupilor - de Kira's Scarlet - 23-06-2013, 10:52 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Regele si sclavul Beba. 14 10.182 20-06-2012, 12:41 PM
Ultimul răspuns: y2k
  Regele tradafirilor si Printesa gheturilor Amelia_Angel_Devil 1 3.471 27-09-2009, 11:23 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)