11-05-2013, 10:38 AM
Cand intrati in bucatarie incendiati casa?
nu mi s-a intalmplat niciodata, dar am ars ulei de cateva ori. mirosul era tare aiurea.
Ati avut vreodata peripetii cu gatitul?
cred ca eram in clasa a doua si-mi era foame; mi-am zis sa-mi prajesc un ou, cat de greu poate sa fie? am lasat uleiul sa se incinga, si credeam ca-i gata cand incepe sa "fiarba", ca apa... cand am vazut ca iese ceva din el, am dat drumul oului, care a facut sa sara ulei incins peste tot... ma rog, am pus capacul si l-am lasat acolo. intre timp a venit tata acasa si a gasit bucataria duhnind de ulei ars, si cand a ridicat capacul tigaii oul era... maro.
V-ati taiat vreodata mai grav cu cutitul?
cred ca da. m-am mai taiat si alte dati, dar nu-mi pot aduce aminte exact... curatam un mar abia spalat, cu un cutit abia spalat. cutitul avea lama prea lunga si m-am gandit sa-l tin de lama, nu de maner, ca sa scot casuta cu seminte mai bine. zece secunde mai tarziu, mi-a alunecat cutitul din mana si m-am taiat cam adanc la trei degete (aratator, inelar si la ala micu'). nu stiu cum mijlociul a scapat, dar a fost destul de aiurea si cu trei degete taiate.
Care este mancarea voastra favorita?
atat timp cat n-are gust de canal, imi place. bine, aia facuta de mama.
Credeti ca gatitul poate fi considerat o forma de a reduce stresul?
pentru cei carora le place si gatesc de placere, de ce nu? uneori mai intru si eu in bucatarie cu chef sa-mi fac de mancare, dar pe la jumatate incep sa ma uit la ceas si sa ma intreb, "nu se mai termina?"
nu mi s-a intalmplat niciodata, dar am ars ulei de cateva ori. mirosul era tare aiurea.
Ati avut vreodata peripetii cu gatitul?
cred ca eram in clasa a doua si-mi era foame; mi-am zis sa-mi prajesc un ou, cat de greu poate sa fie? am lasat uleiul sa se incinga, si credeam ca-i gata cand incepe sa "fiarba", ca apa... cand am vazut ca iese ceva din el, am dat drumul oului, care a facut sa sara ulei incins peste tot... ma rog, am pus capacul si l-am lasat acolo. intre timp a venit tata acasa si a gasit bucataria duhnind de ulei ars, si cand a ridicat capacul tigaii oul era... maro.
V-ati taiat vreodata mai grav cu cutitul?
cred ca da. m-am mai taiat si alte dati, dar nu-mi pot aduce aminte exact... curatam un mar abia spalat, cu un cutit abia spalat. cutitul avea lama prea lunga si m-am gandit sa-l tin de lama, nu de maner, ca sa scot casuta cu seminte mai bine. zece secunde mai tarziu, mi-a alunecat cutitul din mana si m-am taiat cam adanc la trei degete (aratator, inelar si la ala micu'). nu stiu cum mijlociul a scapat, dar a fost destul de aiurea si cu trei degete taiate.
Care este mancarea voastra favorita?
atat timp cat n-are gust de canal, imi place. bine, aia facuta de mama.
Credeti ca gatitul poate fi considerat o forma de a reduce stresul?
pentru cei carora le place si gatesc de placere, de ce nu? uneori mai intru si eu in bucatarie cu chef sa-mi fac de mancare, dar pe la jumatate incep sa ma uit la ceas si sa ma intreb, "nu se mai termina?"
![[Imagine: nDIKwXJ.png]](http://i.imgur.com/nDIKwXJ.png)