Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Indragostit de o greseala

Capitolul 2

Cand m-am trezit, dandu-ma cu capul de usa masinii lui Jake, era deja dimineata. Am cascat si am privit in jurul meu. Pe scaunul din fata era Jake, cu capul rezemat de geam, si Jay lungit de pe scaunul de alaturi pana in poala lui Jake. M-am ridicat in sezut si m-am scarpinat pe spate, cascand si dupa lungindu-ma pana la volan si apasand pe claxon, incorporat in volan. Jay s-a dat cu capul de volan in incercarea sa se ridice, iar Jake s-a lovit de geam. Am inceput sa rad de fetele amandurora, ambii buimaci si cu ochii carpiti de somn.
- V-am deranjat? Am intrebat printre hohote.
- O sa te fut si o... a inceput Jay insa l-am intrerupt
- O sa ma pupi undeva, am scos limba la el si mi-am luat geanta de langa mine si sapca pe care o avea Jay pe cap.
Am iesit din masina si mi-am scos telefonul din geanta. Cinspe' apeluri... Am cascat ochii mari si m-am uitat cine m-a sunat. 'Andy'. Mi-am dat o palma peste frunte si mi-am muscat buza. Ce idiot sunt. L-am sunat, si pana sa raspunda am inceput sa ma joc cu bretonul. Ma comportam ca o scolarita.
- Aloo... Andy! Am prelungit 'y'-ul mult, alintandu-ma.
- Alex, unde dracu' ai fost? Stii de cate ori te-am sunat? Tu esti nebun? Stii cat de ingrijorat am fost?
Intrebarile au inceput sa curga una dupa alta. Am suspinat.
- Am avut telefonul mo...
- In fine. Vreau sa vorbesc cu tine. Ne intalnim la statuia din centru. Acum.
A spus si a inchis telefonul. Asa era el. Nu se putea supara, mai ales pe mine. Am zambit si mi-am aruncat geanta inapoi in masina lui Jake, care adormise din nou cu Jay in poala lui. Nu eram departe de centru, asa ca pe drum intr-acolo mi-am luat un hamburger de la un fast food, pentru a-mi potoli stomacul. Dupa ce l-am terminat, am privit cerul. Venea a ploaie. Cand am ajuns langa statuie m-am holbat in stanga si in dreapta, pana cand l-am vazut pe Andy. I-am strigat numele tare si am sarit agatandu-ma de gatul lui. Mi-am tuguiat buzele si am vrut sa mi le unesc de ale sale, insa eram resprins. Andy m-a impins de pe el si si-a intors privirea.
- An... dy? Andu, ce s-o intamplat?, l-am intrebat alintandu-ma.
- Alex, stii ce? Nu-ti mai merge. M-am saturat, a spus si a facut un pas inapoi.
- Te-ai sarutat de ce, Andu?, l-am intrebat facand botic, inca nu constientizam de ce e asa de suparat.
- Nu te mai prosti atat, Alex, sunt serios. M-am saturat sa te lingi cu toti, iar apoi sa te intorci la mine. Ne despartim.
Cand am auzit ultimele doua cuvinte am simtit ca cerul imi pica in cap. Eu? Sa fiu parasit? Buza de jos a inceput sa-mi tremure. Am vrut sa-i mai spun ceva, insa gura mi-a fost inchisa cand s-a intors cu spatele si a plecat. In scurt timp am inceput sa plang. Incercam sa ma mint ca asta nu s-a intamplat, ca era un vis, ca era 1 aprilie, insa nu reuseam decat sa plang mai tare. De ce eram atat de prost? Asa se intampla mereu. Futeam si dadeam dracu' tot ce iubeam. Am simtit picaturi reci cum imi biciuie corpul. Prima data am crezut ca e numai imaginatia mea, insa dupa observasem ca pana si natura ma abandonase. Am plecat si eu de acolo, inca plangand. Cum... Cum am fost atat de idiot? Nu era prima data cand Andy ma atentionase de comportamentul meu. Am fost prea idiot si mandru ca sa il iau in seama. Am fost prea idiot sa fiu constient de ce fac. Am fost intr-o stare de euforie totala toata relatia, de ce sa ma schimb?
In timp ce imi taram picioarele spre casa, ud leoarca, m-am oprit in fata unei vitrine. Pe chipul meu nu ajunsese ploaia, din cauza sepcii, insa fata mea era imbibata cu lacrimi. Aratam groaznic. Nu plangeam pentru ca am fost respins, din ambitie, plangeam pentru ca... Andy era prea bun. Si acum mi-am dat seama de asta. Plangeam pentru ca nu am reusit sa-l tin langa mine. Nu am reusit sa ma schimb pentru el, si asta durea. Al dracului de tare. Ajunsesem in sfarsit acasa. Cand am intrat in casa, ud leoarca, mama a fost prima care m-a vazut.
- Alexander, ce Dumnezeu?! Uita-te in ce hal esti!, a tipat femeia din hol.
- Du-te dracu', abia am deschis gura si am urcat sus.
Ajuns in camera mea, am izolat usa cu banda adeziva. Stiam eu ca aruncatul cheii pe geam o sa ma afecteze odata si odata. M-am trantit pe pat. Pana si el era neprimitor cu mine. Acum tot ce vroiam sa fac era sa plang. Sa stau acolo si sa plang. Nu mai pot trai cu mine daca sunt atat de prost. Am luat perna si am strans-o la piept. Prost. Prost. Prost. Imi repetam in timp ce strangeam perna mai tare. Mi-am ridicat usor privirea pana cand am zarit noptiera de langa pat. M-am intins usor si am tras de manerul sertarului. Am scotocit pana am dat de un ambalaj portocaliu. Am desfacut ambalajul si am scos metalul ascutit si lucios. Am luat lama in mana si mi-am dus-o in dreptul fetei. Mi-am privit reflectia si am inceput sa ma joc cu ea, rotind-o in mana fara frica. Mi-am apropiat-o de palma stanga, incepand sa ma joc cu coltul ei pe piele. Usor am patruns pielea si am dat drumul la sange. Taieturi in linie imi umpleau palma de sange, insa nu mai simteam nimic. Am strans pumnul si apoi l-am desfacut din nou.
Mana mi-era amortita. Am inchis ochii, lasandu-mi bratul sa cada ofilit pe langa mine. Imi aparura in minte ochii lui Andy, albastrii-verzui, ca oceanul ce ne mangaia corpurile infierbantate candva. Mi-am trecut varful limbii peste buza de sus.

Ii simteam mainile moi ca matasea plimbandu-se pe corpul meu infierbantat de parca a fost lasat in soare. In timp ce el imi saruta gatul, agatand usor pielea cu dintii, imi muscam buzele sarate ca marea. Mi-am trecut mana prin parul lui si l-am tras pana cand l-am adus cu buzele in dreptul alor mele. L-am apropiat de fata mea si mi-am incolacit picioarele in jurul taliei sale. Mi-am unit buzele cu ale sale, incepand sa ma joc pervers cu limba si buzele sale. Faceam opturi cu bazinul presat de penisul sau deja gata de atac, care pulsa prin boxeri. M-a scapat de boxeri sfasiindu-mi. Am gemut, geamat urmat de cuvintele mele excitate:
- Fute-ma! Fute-ma ca un animal!, i-am spus cand mi-a lasat buzele libere.
- Te deranjeaza daca maine vei fi imobilizat la pat?, a chicotit.
Mi-a lins muchia fetei si m-a patruns cu un deget. A inceput sa se miste incet, in scurt timp ajungand la deja trei degete. Nu mai suportam amageala, il vroiam in mine. A scos degetele incet si si-a dezgolit madularul. M-a patruns incet si putin dureros, dar deja la a doua patrundere durerea s-a estompat. A inceput sa pompeze in mine exact asa cum i-am cerut, dur si repede. Mi-am dus mainile deasupra capului si am apucat asternutul, strangandu-l tare in pumni. Mi-a prins o mana intr-a sa, iar pe cealalta si-a dus-o aproape de capul meu, sprijinindu-se de pat pentru a ma patrunde mai bine. Incepusem sa gafai eu, si pentru el. Printre gafaituri scapam gemete, care inundau camera. I-am zarit dintii albi stralucitori, cu gura arcuita intr-un zambet. Picaturi de sudoare de pe fata lui cadeau pe fruntea, obrajii si buzele mele. Le lasam sa alunece si imi continuam recitalul. Eram pe cale sa explodez. M-am cambrat si mi-am lipit baziul de al sau, prinzandu-mi penisul intre noi. Am inceput sa fac miscari din solduri inaintre-inapoi, alunecand mai mult pe madularul sau si in acelasi timp excitandu-l mai tare pe al meu. Am tras puternic de asternuturi cand mi-am dat drumul. El nu a slabit ritmul, a continuat sa pompeze pana cand jetul lui cald ma inunda. A cazut dupa pe mine, frant. Aveam inca picioarele incolacite in jurul taliei sale, iar penisul sau inca mai pulsa inauntrul meu.
- Te iubesc, mi-a soptit si s-a ridicat de pe mine, luandu-ma cu el.
S-a rezemat cu spatele de perete si m-a asezat pe penisul sau. Nici bine nu terminasem prima tura ca deja era gata de a doua. Eram deja lubrifiat si largit, asa ca nu a fost greu sa alunec de-a lungul madularului sau.

Suftelul mi-era ofilit. Am inghitit, insa aveam un nod in gat. Mi-am privit mana, sangele inca curgea. Nu era mare pierdere. Am suras si m-am ridicat de pe pat, ducandu-ma la oglinda de la dulap. Mi-am presat palma de ea, manjind-o cu sange. In povesti, cand asta se intampla, aparea eroul si salva adolescentul de la gestul asta. Aici eu sunt eroul, nu am nevoie sa fiu salvat. Ma auto-salvez de cate ori am nevoie. Mi-am privit din nou mana, sangele inca mai curgea insa viteza lui scazuse vizibil. Mi-am intors incet privirea pana cand am zarit patul, am mers cu pasi marunti pana acolo si am luat cearsaful in mana. O pata rosie vizibila aparu in doar cateva secunde. Mi-am privit palma, zambind. In niciun caz nu ma compar cu un emo, eu nu sunt asa. Daca ajung atat de disperat incat sa fac asta, inseamna ca sunt cel putin la fel de puternic incat sa trec peste. Cu sufletul mort sau nu, o sa calc pe cadavre, pentru ca orgoliul nu ma lasa sa fiu o epava. Eram nascut sa fiu mare, indiferent de starea mea sufleteasca. Am sarit pe geam, mana inca sangerandu-mi, insa era infasurata intr-o bucata de cearsaf. Camera mea era la etajul unu, insa am cazut fix in gradina, iar la dexteritatea pe care au prins-o in toate iesirile mele prin efractie, era un fleac. Am mers pe langa gard pana cand am ajuns la Jay acasa, pentru ca eram sigur ca el trebuie sa fie acasa, Jake e mai plimbaret. Am sarit gardul si am intrat in curte, ducandu-ma fix la geamul lui Jay, batand cu pumnul in el. Baiatul, care era lungit in pat, atunci cand ma privi se sperie si veni imediat sa vada ce am. Imi deschise geamul si ma ajuta de intru.
- Alex, ce dracu' ai patit la mana si la ochi?
Se referea poate la faptul ca erau rosii.
- M... M-am despartit de Andy... Defapt el s-a despartit de mine, am oftat si mi-am lasat capul pe pieptul lui. Am nevoie de baia ta, nu am chef de ai mei si de explicatii acum.
Baiatul aproba imediat si, profitand de faptul ca ai lui nu erau acasa, ma duse in baie.
- Intra in cada, ma intorc cu haine, a spus dandu-mi drumul la apa si iesind.
M-am dezbracat lasandu-mi hainele pe jos si am intrat in cada incapatoare. Imediat ce am bagat mana in apa, sangele incepu sa curga mai mult, inrosind apa, facand-o o adorabila nuanta de roz. Inca ma ustura. Cand Jay veni, inca imi priveam palma. Veni langa cada si se puse in genunchi langa. Se apropie cu buzele de ale mele, mi le acapara si incepu sa ma sarute. I-am raspuns la sarut, ba chiar am avut cateva momente in care l-am dominat, pana cand se ridica si, intrand la randul lui in cada, ma imobilizase.
- Dezbraca-te, i-am spus scurt si am inceput sa trag de tricoul sau.
Asa si facuse, se debarasase de haine in doar cateva secunde si incepu sa-mi mangaie corpul. Nu imi lasa buzele in pace, le saruta si le musca ritmic, in timp ce cu mainile imi "lucra" metodic coapsele. M-am lasat in voia lui, lasandu-l sa ma mute asa cum vrea el. S-a pus in pozitia pe care am avut-o eu la incepul, punandu-ma rezemat de pieptul lui, insa oarecum intors ca sa nu piarda contactul cu buzele mele. Incepu sa-mi frece penisul, masandu-l si apucandu-mi testiculele cateodata. Eram tare, nu puteam sa mint ca Jay nu se pricepea si el. Era un brunet sexy si inalt, plin de masa musculara. Avea un inceput de barba care ma inhiba.
- Lasa-ma sa intru in tine... Daca nu, mai mult ca sigur te violez.
L-am muscat de buza, insa nu ma lasa si ma musca el mai tare. Mi-a bagat doua degete in gura si am inceput sa le sug, dupa cum imi ceruse. Imi plimbam limba peste degetele sale acoperindu-le cu saliva. Ma ridicase si ma puse capra, incepand sa imi faca rimming, timp in care eu continuam sa-i sug degetele. Dupa ce s-a oprit, m-a patruns cu degetele de care avusesem eu grija, si, incepand sa intre tot mai mult in mine, incepu sa imi sarute spatele. Nu dura mult, ma patrunse dintr-o singura miscare ce ma facu sa-mi arcuiesc spatele. Incepu sa pompeze in mine cu nesat, ca un taur in calduri. Era prima data cand il lasam sa ma posede, ravnise la mine din prima clipa cand ma vazu, insa adoram sa-l tot aman.
A terminat in mine, deabea dupa ce se satisfacu pe el se gandise la mine, ma trase din nou in bratele lui si imi saruta rana din plama.
- Andy e un prost.
Da, la fel ca tine.
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.

Răspunsuri în acest subiect
Indragostit de o greseala - de Katsu - 13-04-2013, 01:34 PM
RE: Indragostit de o greseala - de yaoi maniac - 13-04-2013, 03:03 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Kira's Scarlet - 13-04-2013, 04:17 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Michee - 13-04-2013, 07:02 PM
RE: Indragostit de o greseala - de YuneSugihara - 29-04-2013, 09:46 AM
RE: Indragostit de o greseala - de Katsu - 04-05-2013, 06:56 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Michee - 04-05-2013, 08:10 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Kira's Scarlet - 05-05-2013, 06:54 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Sarajevo - 05-05-2013, 10:17 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Katsu - 28-05-2013, 08:29 AM
RE: Indragostit de o greseala - de Kira's Scarlet - 28-05-2013, 12:17 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Michee - 28-05-2013, 05:43 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Katsu - 10-06-2013, 06:08 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Michee - 10-06-2013, 06:27 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Kira's Scarlet - 11-06-2013, 09:25 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Lithium-Angel - 18-06-2013, 03:02 AM
RE: Indragostit de o greseala - de ArtieS - 19-06-2013, 12:53 AM
RE: Indragostit de o greseala - de Katsu - 25-06-2013, 12:16 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Michee - 25-06-2013, 01:24 PM
RE: Indragostit de o greseala - de ArtieS - 25-06-2013, 11:33 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Katsu - 30-06-2013, 03:02 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Michee - 01-07-2013, 04:18 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Katsu - 29-08-2013, 11:25 AM
RE: Indragostit de o greseala - de kalona - 03-09-2013, 11:15 AM
RE: Indragostit de o greseala - de Michee - 03-09-2013, 03:20 PM
RE: Indragostit de o greseala - de ArtieS - 08-09-2013, 12:32 AM
RE: Indragostit de o greseala - de Kira's Scarlet - 12-09-2013, 01:07 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Indragostit de inocenta ucigasa A'Svear 7 10.610 26-01-2010, 01:27 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Vanatorul s-a indragostit de prada Elina 24 18.840 08-12-2009, 07:05 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  O mica greseala Jessi 2 3.703 22-10-2009, 08:27 AM
Ultimul răspuns: Jessi
  Detectiv indragostit(L&Light)(shonen-ai,yaoi) Ice_angel_234 42 34.279 23-04-2009, 09:41 PM
Ultimul răspuns: chrissta

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)