Cand intrati in bucatarie incendiati casa?
Posibilitati de reusita 99,99%,mai pe scurt da.
Ati avut vreodata peripetii cu gatitul?
Sa zicem doar ca tavanul din bucatarie inca mai ma tine minte.
V-ati taiat vreodata mai grav cu cutitul?
Odata,in vacanta,incercam sa tai niste marar sau patrunjel si m-am taiat la trei degete; mi-a curs cam mult sange dar mi-a trecut.
Care este mancarea voastra favorita?
Si eu sunt cam mofturoasa, nu mananc lactate,niciun fel de carne in afara de piept de pui,usturoi,ceapa,legumele in afara de castraveti si rosii .Mancarea mea preferata ar fi: Pizza,ba nu! Pilaf,ba nu! Piept de pui,ba nu!Ciorba,ba nu!Off ce greu este sa alegi! Stiu...mancarea mea favorita este ciocolata!(asta se pune?!)
Credeti ca gatitul poate fi considerat o forma de a reduce stresul?
Da,oarecum.La mine scoala reprezinta principalul factor de stres ,iar daca vreau sa primesc scutire medicala si sa stau acasa bine-mersi cateva zile ,ma apuc sa gatesc(gatit+eu=picioare,maini ,degete taiate/intepate/lovite=>doctor ocupat).Astfel pa, pa stres!
Posibilitati de reusita 99,99%,mai pe scurt da.
Ati avut vreodata peripetii cu gatitul?
Sa zicem doar ca tavanul din bucatarie inca mai ma tine minte.
V-ati taiat vreodata mai grav cu cutitul?
Odata,in vacanta,incercam sa tai niste marar sau patrunjel si m-am taiat la trei degete; mi-a curs cam mult sange dar mi-a trecut.
Care este mancarea voastra favorita?
Si eu sunt cam mofturoasa, nu mananc lactate,niciun fel de carne in afara de piept de pui,usturoi,ceapa,legumele in afara de castraveti si rosii .Mancarea mea preferata ar fi: Pizza,ba nu! Pilaf,ba nu! Piept de pui,ba nu!Ciorba,ba nu!Off ce greu este sa alegi! Stiu...mancarea mea favorita este ciocolata!(asta se pune?!)
Credeti ca gatitul poate fi considerat o forma de a reduce stresul?
Da,oarecum.La mine scoala reprezinta principalul factor de stres ,iar daca vreau sa primesc scutire medicala si sa stau acasa bine-mersi cateva zile ,ma apuc sa gatesc(gatit+eu=picioare,maini ,degete taiate/intepate/lovite=>doctor ocupat).Astfel pa, pa stres!
![[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]](http://static.zerochan.net/Touken.Ranbu.full.2064981.jpg)