29-03-2013, 05:54 PM
Uuuuui, un nou fic!! Eh , nu prea am eu norocul sa-mi las parerea, dar ma bucur ca am aterizat din vise aici, pe acest fic.
Deci, Kay, esti simpatic, ma bucur ca-ti place paranormalul, eu nu sunt normala deci poti incepe de pe acum.
Imi place primul capitol si la fel de mult introducerea de la care nu m-am putut opri decat pana am ajuns la finalul capitolui. Deci personajul interpretat de tine este ..hmmm... interesant...sunt curioasa.
Titlu, m-o atras din prima si uite-ma aici.
Fata de care s-a indragostit Kay, poate nu este chiar asa de rea. Nu zic ca nu-mi pare rau pentru ce i-a facut baietelului, dar nu sunt eu rea de fel ^^, iar tipul ''mijto'' care i-o spus bietului de Kay , ce i-o spus..am ramas cu gura cascata si m-a facut curioasa.
In concluzie, imi place si vreau sa mai citesc.
Poate ma anunti *hugs*
Deci, Kay, esti simpatic, ma bucur ca-ti place paranormalul, eu nu sunt normala deci poti incepe de pe acum.
Imi place primul capitol si la fel de mult introducerea de la care nu m-am putut opri decat pana am ajuns la finalul capitolui. Deci personajul interpretat de tine este ..hmmm... interesant...sunt curioasa.
Titlu, m-o atras din prima si uite-ma aici.
Fata de care s-a indragostit Kay, poate nu este chiar asa de rea. Nu zic ca nu-mi pare rau pentru ce i-a facut baietelului, dar nu sunt eu rea de fel ^^, iar tipul ''mijto'' care i-o spus bietului de Kay , ce i-o spus..am ramas cu gura cascata si m-a facut curioasa.
In concluzie, imi place si vreau sa mai citesc.
Poate ma anunti *hugs*
![[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif]](https://i.pinimg.com/originals/a1/75/04/a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif)
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”