26-02-2013, 01:35 PM
Nu am fost doar staff draghe
, pe langa asta ai uitat sa mentionezi road tripul din Bucuresti in care te-ai lovit cu arcada de scaun in masina cuiva la o frana un pic mai brusca, in timp ce mancam de la McD, si cineva a avut prezenta de spirit sa iti tina sucul.
Sau momentele din masina cand dark little hipster facea misto de oamenii de pe strada la capitolul haine si de muzica celui ce conducea, iar eu si cealalta persoana (cat de ciudat si naspa e sa nu zici nume
) i-am zis ca are un simt al modei dubios si o tachinam ca ea oricum asculta muzica indie.
Sau momentul in care am fost la Ikea sa mancam chiftele si era o coada atat de mare ca am zis ca facem piroane si radacini pana mancam ceva si una din noi se tot uita la chestii: "Uite ce misto e asta, ce bine ar sta la mine in apartament, uuu, dar si asta... si asta...". Plus a doua zi cica au retras chiftelutele sa fie siguri ca nu e carne de cal.
Sau atunci cand am iesit din Londophone si o persoana care nu poate fii descrisa decat in cuvintele "inca vreau sa-l calc pe fata" /gringrin apare in varful scarilor si ne anunta (de fapt o anunta) ca melodia era de la The Cure si apoi topaie inapoi in gaura.
Mai am, dar ar fi bine sa mai povesteasca si restul

Sau momentele din masina cand dark little hipster facea misto de oamenii de pe strada la capitolul haine si de muzica celui ce conducea, iar eu si cealalta persoana (cat de ciudat si naspa e sa nu zici nume

Sau momentul in care am fost la Ikea sa mancam chiftele si era o coada atat de mare ca am zis ca facem piroane si radacini pana mancam ceva si una din noi se tot uita la chestii: "Uite ce misto e asta, ce bine ar sta la mine in apartament, uuu, dar si asta... si asta...". Plus a doua zi cica au retras chiftelutele sa fie siguri ca nu e carne de cal.
Sau atunci cand am iesit din Londophone si o persoana care nu poate fii descrisa decat in cuvintele "inca vreau sa-l calc pe fata" /gringrin apare in varful scarilor si ne anunta (de fapt o anunta) ca melodia era de la The Cure si apoi topaie inapoi in gaura.
Mai am, dar ar fi bine sa mai povesteasca si restul

![[Imagine: sigforme.png]](http://img836.imageshack.us/img836/3286/sigforme.png)
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand