17-02-2013, 12:18 PM
Pentru cine crezi tu ca mi-am facut cont aici? Pentru tine, milady, si pentru ficul tau genial care chiar merita citit. E pur si simplu sublim felul in care scrii, continutul, personajele. Nu numai ca ai muncit mult, dar cred ca aveai un talent pe care ti l-ai cultivat foarte bine. Ce pot spune, am numai cuvinte de lauda la adresa ta.
Capitolul asta a fost cu adevarat socant, l-am citit cu sufletul la gura, blestemandu-l incontinuu pe Kyle. Drogat ambulant care n-are ce face cu viata lui si asa ratata. Mrrr, merita o bataie buna.
Nu stiu de ce am impresia ca Zack si Kyle se vor intalni, dar astept sa ma lamuresti tu cand vei aduce urmatorul capitol, de obicei nu e bine sa dai cu presupusul.
Imi pare rau de Frankie, acum e asa distrus, de-abea mai traieste :( Dar sa nu ne facem griji, isi ia el revansa...sper...
Faza cu hemoroizii a fost amuzanta, chiar daca nu era cazul, eu tot am ras :))
Te pup si te astept cu celalalt capitol.
Capitolul asta a fost cu adevarat socant, l-am citit cu sufletul la gura, blestemandu-l incontinuu pe Kyle. Drogat ambulant care n-are ce face cu viata lui si asa ratata. Mrrr, merita o bataie buna.
Nu stiu de ce am impresia ca Zack si Kyle se vor intalni, dar astept sa ma lamuresti tu cand vei aduce urmatorul capitol, de obicei nu e bine sa dai cu presupusul.
Imi pare rau de Frankie, acum e asa distrus, de-abea mai traieste :( Dar sa nu ne facem griji, isi ia el revansa...sper...
Faza cu hemoroizii a fost amuzanta, chiar daca nu era cazul, eu tot am ras :))
Te pup si te astept cu celalalt capitol.
![[Imagine: oh0j9c.gif]](http://i62.tinypic.com/oh0j9c.gif)