Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Mist

Scuza-ma. Referitor la intrebarea ta, da l-as mai vedea, consider ca este o replica destul de buna a felului in care oamenii o iau razna in situatii de criza. Este un film mai psihologic, si suspansul ii este calitatea principala, sa nu va asteptati sa fiti inspaimantati, socati da amuzati poate exasperati cu siguranta., finalul fiind un bonus dragut. Nu l-as revedea in virtutea in care nu obisnuiesc sa revad filme, cat despre comentariile tale "acide", au avut un buget mic, nu imi plac filmele horror si desi stiu ca "zic domnisoara mai nimic pe sub soarele pitic aurit si mozaic", nu simt nevoia de a ma uita la un alt film horror care sa ii semene, doar in virtutea de a vedea ceva mai bun. Incerc sa nu ma consum cu filme, sincer 21, dar pika draga ai demonstrat un lucru, si anume ca acest film straneste emotii puternice, daca il urmariti fiti sigur ca veti fi impresionat profund ori intr-un sens pozitiv, ori intr-unul negativ, ceea ce este ok intotdeauna. Imi pare rau ca nu pot sa va dau detalii in care sa imi sustin punctul de vedere, dar chiar filmele nu ma pasioneaza in mod special, si acum nu am timp de pareri complexe.

Watch trailer :3.
[Imagine: iK6og.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
The Mist - de fleeting ray - 27-12-2012, 02:03 AM
RE: The Mist - de pikab00m - 29-12-2012, 09:57 PM
RE: The Mist - de fleeting ray - 05-02-2013, 12:27 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)