24-08-2008, 02:47 PM
Mmm...si eu cred in fantome.Sunt,intr-adevar un fenomen ciudat,dar eu cred ca exista.Si totusi,multi oameni au facut reportaje despre ele,despre spirite demonice,din alta lume,printre care venise vorba si de fantome.
Spunea acolo despre fantome ca ele sunt niste spirite venite din alta lume,care vin in numele cuiva,sunt ca un fel de mesageri,cu alte cuvinte,un fel de "oameni care aduc informatii"celor morti,sau pur si simplu,spirite care nu isi gases linistea.Au fost mai multe cercetari,dar unele erau cam deplasate
[chiar erau greu de crezut].Mai sunt inca multe inttebari in ceea ce priveste paranormalul[printre care-fantomele
],dar ninca nu sunt raspunsuri la toate.Oeicum...eu cred in fantome.In concluzie,spun ca sunt reale.
Spunea acolo despre fantome ca ele sunt niste spirite venite din alta lume,care vin in numele cuiva,sunt ca un fel de mesageri,cu alte cuvinte,un fel de "oameni care aduc informatii"celor morti,sau pur si simplu,spirite care nu isi gases linistea.Au fost mai multe cercetari,dar unele erau cam deplasate

2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .