Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Prizonierul

#16
Asa cum am promis, am adus next-ul mai repede. ^_^ Si, de aceasta data, l-am facut si mai lung. Inca o data multumesc tuturor celor ce citesc acest fic si celor ce imi incurajeaza munca. 'Love you, all~ *hug*
FuNnY bUnNy, my sweety. I'm so glad that you like it~ Mersi mult pentru al tau comm si pentru critica. Sunt constienta de greseli si sa stii ca deseori le vad dupa ce postez capitolul, desi corectez in prealabil. Oricum~ Sper sa-ti placa in continuare si o sa las lenea deoparte... (aminteste-mi mai des asta, te rog :)) )
Well~ Lectura placuta.

Cu drag, VandaQ



Chapter IX


Atmosfera tensionata facea acea liniste inca si mai apasatoare. Cei patru stateau la masa, cu ochii pierduti undeva in ganduri si cu niste chipuri obosite. Ben se ridica tremurand usor de la masa, ca de obicei, si se duse in camara pentru a aduce o sticla de vin rosu care, se gandea el, avea sa mai insufleteasca lucrurile. Incerca sa intretina spiritul viu din casa, in ciuda faptului ca nu era priceput la asta; Gwen era, de cele mai multe ori, sufletul si energia intregii bunei dispozitii. Astazi insa batrana era ingandurata. De parca ceva i-ar fi rascolit intreaga fiinta. Asa si era; sa vezi o fantoma, si inca una asa de aproape de tine, nu e ceva ce in fiecare zi ti se intampla. Nici nepotul ei, Tim, nu era prea voios in dimineata aceea. Se vedeau pe chipul lui urmele unei intristari si unei profunzimi, generale de altfel. Toti aveau aceeasi stare, desi nici unul nu spunea asta cu voce tare. Toti se gandeau la acelasi lucru sinistru. Tim se simti tulburat intr-un fel in care nu mai fusese pana atunci cand Davis ii povesti despre descoperirile sale in legatura cu asa-numita fata Rose si incendiul. Banuia ca acea stafie a fetei putea fi cauza incidentului de noaptea precedenta, iar Tim, indrumat de sfatul si recomandarea lui Dave, lua decizia sa se intoarca in Salt Lake. Nu isi putea pune in pericol batranii.
- Ei... Si cum vi se pare siropul de artar? spuse Ben incercand sa fie cat mai deschis si primitor in timp ce deschidea o sticla cu un vin rosu, tinut la pastrare aproape douazeci de ani. Nu deschidea sticle din acea colectie decat in cazuri speciale, unele care cereau a fi incununate cu astfel de licori. Ben simti de indata ostilitatea camerei, zambetul stingandu-i-se aproape imperceptibil.
- E delicios, Ben, spuse jurnalistul cu un zambet formal si totusi cald pe fata. Batranul incuviinta multumit din cap si turna in pahare lichidul gros si vinetiu.
- Presupun ca asta chiar e un vin bun... E sec?
- Da, este. Daca preferi ceva mai dulce...
- Nu, e foarte bun, i-o taie scurt nevasta-sa, zambind impaciuitor si vorbind in numele reporterului. Nu suporta cordialitatile de acest gen. Isi intoarse privirea spre nepotul ei, vazand ca acesta mai mult macelareste bradutii din coca dulce decat sa-i manance.
- Tim, mai vrei o clatita? Tim clatina din cap, zambind firav. Se observa clar pe chipul lui orele nedormite ce le impartise cu Davis dupa incident.
- Si cand ne parasiti? intreba batrana, reluandu-si atributiile de gazda in urma esecului sotului ei de a interactiona macar deschis cu cei doi barbati. Ben zambi usurat, reluandu-si pozitia in scaunul sau si astepta ca dimineata sa fie deodata inseninata de discutii, acum ca Gwendolin intervenise.
- Tim a primit un telefon urgent si cred ca ar trebui sa plecam astazi, spuse Davis zambind compatimitor; vorbi in numele lui Tim pentru ca de fapt nu era nici un telefon sau vreo urgenta legata de munca, ci doar voia sa ii implice cat mai putin pe buncii sai in aceasta treaba. Nici el si nici Tim nu stiau inca nimic din ceea ce avea sa le rezerve viitorul si trebuiau sa fie cat mai prudenti cu putinta. Satenul dadu usor retras din cap, zambind.
- Oricum, a fost superb timpul petrecut si...
- Ei, ei, batrane, ai auzit? Iar ramanem singuri, baietii ne parasesc, spuse Gewndolin chicotind scurt. Camera fu umpluta de un val de pace atunci cand aceasta zambi; grijile din sufletele lor disparusera partial.
- Haide, bunico, vom mai veni, iti promitem, spuse Tim zambind si apuca mana batranei sale, mangaind-o usor.
- Se pare ca vrea sa te pastreze, caci deja te-a monopolizat, spuse chicotind iarasi Gwen, facandu-i cu ochiul lui Davis. Brunetul rase si el usor, privind imbujorarea barbatului de langa el.


*


Cele patru ore in avion il facusera pe Tim sa fie din ce in ce mai nerabdator sa ajunga acasa. Simtise, pentru prima data, ca Salt Lake era mai mult decat orasul in care crescuse sau un simplu orasel dintr-o vale aflata intre munti: era cu adevarat parte din el, din ceea ce definea existenta lui. Inca se gandea la felul in care se despartise de ai sai. Isi aruncara zambete calde unul altuia si se imbratisara ca o adevarata familie. Simtea insa tensiunea din aer pana in momentul in care se urcase in avion, de parca il impingea o forta ciudata in spate si ii facea capul sa morteasca; si era doar vina lui. Desi Davis ii spusese ca nu e bine sa se invinovateasca in legatura cu cele intamplate, el continua sa creada ca episodul terifiant la care participase bunica sa avea, in mod expres, legatura cu el.
- Bine ca am ajuns! spuse cu o figura impacata Davis si se deplasa spre micul bar din bucataria satenului pentru a-si turna un brandy. Nu ma intelege gresit, ador vinurile, dar tot e mai bun whiskey-ul si tariile noastre, spuse razand usor barbatul apoi dadu peste cap bautura. Il privi pe Tim, urmarindu-l incordat cum se aseaza pe canapea si ofteaza adanc; probabil ca inca se gandeste la Rose..., isi spuse el si lasa paharul pe blatul de bucatarie, inaintand apoi spre sufragerie. Se aseza langa Tim, proptindu-si greutatea corpului pe genunchii sai, sprijinindu-se in antebrate, apoi ii cauta privirea satenului, spunand:
- Vrei sa vorbim? Tim isi intoarse chipul spre el, zambind, si ii spuse cu un timbru aproape difuz.
- Nu... Ia-ma in brate. Davis ceda fericit dorintei lui Tim si il cuprinse atent in bratele sale, sarutandu-i crestetul. Era mai bine acum; stiindu-se in bratele brunetului, Tim chiar putea crede ca e protejat. Era o senzatie minunata data de acele brate, intr-adevar. Satenul isi ridica capul si il saruta scurt pe buze pe jurnalist, acesta chicotind scurt. Il stranse mai tare in bratele sale si se lasa usor peste el, zambind. In scurt timp tentatia ce o prezentau buzele lui Tim il rapuse si il facuse sa il sarute cu pofta si patos pe barbatul de sub el. Fara sa realizeze, cei doi deja se mangaiau frenetic, cercetandu-si cu patima corpurile incinse. Tim scapa printre buze un geamat, facandu-l pe Davis sa fie inca si mai excitat, moment in care ii lasa buzele libere satenului si isi concentra atentia asupra gatului sau apetisant si asupra abdomenului frumos ce tocmai il descoperea de sub maleta neagra. Tim era nerabdator; de cand nu mai dorise atat de mult pe cineva? Nici el nu stia, insa in acel moment se afla in situatia in care sa vrea pe cineva atat de mult incat sa inceapa sa traga de hainele de pe el, numai pentru a le rupe cumva, pentru a le indeparta.
- Hai in camera, sopti plin de emotie si lacomie Tim si se ridica usor de pe canapea. Davis zambi si confirma printr-o miscare scurta a capului, lasandu-se condus de barbat in camera. Il tranti efectiv pe saten pe salteaua moale a patului, corpul lui fiind propulsat in salturi mici de cateva ori, apoi, cu un zambet nerabdator si strengar pe chip, se arunca asupra lui, chicotind. Tim il dezbraca rapid si cu ingeniozitate pe brunet in timp ce acesta ii saruta buzele cu pasiune. O pasiune lubrica si plina de frematari ale trupului cat si ale spiritului, niste zbuciumuri stiute numai de ei, un tropot al unor inimi lipsite de cadenta, aruncate intr-o infinita ritmicitate aritmica; se predara unul in bratele celuilalt, gurile lor cunoscandu-se intim in jocul lor ahtiat si patimas. Hainele cazura apoi de pe corpurile lor, aproape fara impedimente, amandoi contemplandu-se tacit unul pe altul, zambindu-si iubitor.
- Esti asa frumos, sopti cu suavitate si galanta Davis, apoi depuse un sarut molatic pe buzele satenului. In urma buzelor sale se contura un zambet firav apoi bratele tremurande ale lui Tim se incolacira in jurul gatului brunetului, tragandu-l spre fierbinteala corpului sau.
- Fa-ma al tau, spuse Tim, zambind dornic si impacient.
- Dar... Inca nu te-am pregatit. Lasa-ma macar sa aduc... Cuvintele insa i-au fost oprite de degetul lui Tim, ce ii presa buzele voluptoase si usor intredeschise.
- Ssss... spuse acesta. Iubeste-ma cum stii tu mai bine si nu te gandi la mine. Eu voi fi perfect in regula atat timp cat voi fi in bratele tale. Cuvintele satenului sau iubit il induiosara pe reporter, care, cu o figura destul de profunda, isi impinse bazinul cu grija si rabdare, pana cand simti cum intra de tot in frumosul lui Tim. Miscarile sale erau ritmice la inceput, lasandu-l pe saten sa isi inece sughiturile si scancetele, apoi devenira tot mai animalice, tot mai rapide, simtind cum corpurile lor mustesc de aceeasi deziratie nebuna de a se avea unul pe altul. Nici nu le trebuira cuvinte sau soapte amoroase; isi lipira fruntile si se pivira intens in ochi stiind perfect ce gandea celalalt. Era ca un val dement de placere si sentimente ce strabate corpurile celor doi si ei nu se impotriveau deloc curentului nimicitor.
- Mai adanc! striga deodata Tim, dandu-si capul pe spate apoi gemand profund, in timp ce corpul sau simtea tot mai mult cum il vrea pe cel de deasupra sa. Davis, zambind, se conforma "ordinelor" iubitului sau, avantandu-se in adancimile fierbinti ale corpului satenului, ca mai apoi sa iasa din el si iar sa il patrunda launtric. Tim deja simtea frisoanele climaxului si intui ca juisarea se apropie, neopunand in nici un fel rezistenta acelei senzatii coplesitoare; isi arcui spatele usor, lasandu-se curpins de greutatea corpului lui Davis si, printr-un geamat acut, se elibera de toata tensiunea corporala. Brunetul fu de-a dreptul supra-excitat de imaginea iubitului sau ejaculand si simti cum si momentul maxim al sau e aproape. Se adanci cu putere in corpul lui Tim si isi dadu drumul, imbratisandu-se unul pe altul in tacerea strapunsa doar de gafaiturile lor.


*


Imediat dupa orele dupa-amiezii calmitatea parca revenise intr-o cantitate mai mare decat se asteptau. In apartamentul lui Tim domnea un fel de liniste atat de sincera si pura, incat nici unul din cei doi barbati nu indraznea sa o profaneze cu vorbe. Stateau imbratisati, sarutandu-se usor pe varfurile buzelor si tachinandu-se unul pe altul cu atingeri suave si caste, de parca ce facusera cu mai putin de jumatate de ora inainte fusese doar un joc ingenuu. Se redescopereau intr-o alta dimensiune pe langa cea a fizicului si constientului; era o lume plina de subconstient si, bineinteles, spirit.
- Strange-ma mai tare in brate... sopti Tim, cuibarindu-se instinctiv in bratele celui de langa el. Davis, zambind fericit, isi stranse iubitul in brate, sarutandu-i fruntea si alintandu-i spatele cu mangaieri usoare. Se priveau visator, de parca aveau ceva sa-si spuna ceva, insa nici un cuvant nu reusea sa le paraseasca buzele.
- Ah, mi-am amintit! spuse Tim trezit ca dintr-o revelatie. Tocmai isi aminti ca ii spusese bunicii sale ca avea sa o sune imediat ce ajunge acasa. Insfaca rapid cearsaful ce zacea pe corpurile lor, auzind cuvintele revoltatate ale lui Davis, si se indrepta cu corpul infasurat in materialul albastru spre telefon.
- Alo? Se auzi imediat de partea cealalta vocea Gwendolinai facandu-l pe saten sa vibreze de fericire. Era impacat daca bunica sa se simtea mai bine, iar acum era mult mai linistit, auzindu-i vocea vesela.
- Da, sunt eu, Timy. Am ajuns acasa, spuse satenul zambind apoi simti bratele puternice ale lui Davis inconjurandu-i bazinul. Brunetul incepu sa il sarute pe ceafa si umeri, cu o grija iesita din comun, de parca i-ar fi fost teama sa-l atinga mai mult. Tim se intoarse spre el, continuandu-si conversatia, si il saruta scurt pe buze pe iubitul sau, zambindu-i apoi iubitor.
- Sigur, bunico. Ah, si multumeste-i bunicului pentru sirop, pronunta Tim la fel de zambitor.
- Si pentru vin! striga silentios brunetul, departandu-se de frumosul lui iubit pentru a deschide una din sticlele cu vin rosu procurate de la Ben.
- Da, e aici, cu mine. De ce? intreba zambind satenul si facandu-i semn iubitului sau sa ii toarne si lui un pahar de vin. Deodata Tim chicoti si se imbujora, atragand privirea curioasa a brunetului. Isi lua la revedere de la bunica sa, inca rosu in obraji, si puse telefonul in furca, apoi ingana pe un ton jenat:
- Femeie nebuna...
- Ce? spuse Davis neintelegand spusele lui Tim. Satenul chicoti apoi se apropie de brunet, luandu-si paharul cu vin si ii sopti:
- A zis ca nu cumva sa uitam de... Prezervativ.
- Aw, grijulia de ea, spuse Davis si valuri de ras le umplura celor doi gurile, rasunand cristalin in intregul imobil.
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
Prizonierul - de Clau~ - 11-09-2012, 05:42 PM
RE: Prizonierul - de hiimera - 11-09-2012, 06:21 PM
RE: Prizonierul - de Clau~ - 15-09-2012, 11:28 AM
RE: Prizonierul - de hiimera - 15-09-2012, 05:09 PM
RE: Prizonierul - de Clau~ - 18-09-2012, 09:36 PM
RE: Prizonierul - de Clau~ - 22-09-2012, 11:41 AM
RE: Prizonierul - de Sushi - 22-09-2012, 12:02 PM
RE: Prizonierul - de hiimera - 22-09-2012, 10:28 PM
RE: Prizonierul - de Clau~ - 26-09-2012, 04:06 PM
RE: Prizonierul - de hiimera - 30-09-2012, 07:59 PM
RE: Prizonierul - de Clau~ - 01-10-2012, 09:04 PM
RE: Prizonierul - de Clau~ - 07-10-2012, 12:48 PM
RE: Prizonierul - de FuNnY bUnNy - 30-10-2012, 09:09 PM
RE: Prizonierul - de Clau~ - 31-10-2012, 07:57 PM
RE: Prizonierul - de FuNnY bUnNy - 01-11-2012, 04:52 PM
RE: Prizonierul - de Clau~ - 04-11-2012, 02:21 PM
RE: Prizonierul - de Clau~ - 08-11-2012, 07:33 PM
RE: Prizonierul - de FuNnY bUnNy - 09-11-2012, 10:29 PM
RE: Prizonierul - de Clau~ - 17-11-2012, 01:24 PM
RE: Prizonierul - de FuNnY bUnNy - 17-11-2012, 08:06 PM
RE: Prizonierul - de Clau~ - 23-11-2012, 02:20 PM
RE: Prizonierul - de FuNnY bUnNy - 25-11-2012, 02:42 PM
RE: Prizonierul - de Clau~ - 02-12-2012, 04:42 PM
RE: Prizonierul - de Elyy - 02-12-2012, 10:07 PM
RE: Prizonierul - de FuNnY bUnNy - 04-12-2012, 11:24 PM
RE: Prizonierul - de Clau~ - 09-12-2012, 02:46 PM
RE: Prizonierul - de FuNnY bUnNy - 12-12-2012, 01:12 AM
RE: Prizonierul - de Clau~ - 20-12-2012, 04:39 PM
RE: Prizonierul - de FuNnY bUnNy - 22-12-2012, 11:55 PM
RE: Prizonierul - de yuehan - 23-12-2012, 02:34 AM
RE: Prizonierul - de Clau~ - 26-12-2012, 05:36 PM
RE: Prizonierul - de FuNnY bUnNy - 01-01-2013, 11:05 PM
RE: Prizonierul - de Clau~ - 03-01-2013, 02:22 PM
RE: Prizonierul - de Elyy - 03-01-2013, 04:08 PM
RE: Prizonierul - de yuehan - 03-01-2013, 09:16 PM
RE: Prizonierul - de Clau~ - 06-01-2013, 01:14 PM
RE: Prizonierul - de Elyy - 06-01-2013, 06:36 PM
RE: Prizonierul - de Michee - 06-01-2013, 08:51 PM
RE: Prizonierul - de FuNnY bUnNy - 19-01-2013, 03:27 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)