22-08-2008, 09:56 PM
Bun...deci fara suparare, dar persoanele de acest gen care sunt de-a dreptul obsedati de internet, eu cred ca ceva in mintea lor nu mai functioneaza cum trebuie
Si eu stau la calculator mult si sunt numai pe net si pe mess, si este cand stau la calculator si de dimineata pana seaara, dar hei, totusi, cand am ocazia sa ies cu prietenii, mereu o fac. De multe ori ii intreb eu pe ei daca nu iesim pe afara, si ma rog, mi se pare mult mai fain sa mergi cu prietenii undeva, sau chiar sa te joci cu ei sau sa povestesti cu ei, decat sa stai numai in fata calculatorului
. Plus ca fiecare dintre noi mai are nevoie sa mearga la un concert, la o piesa de teatru,etc
Cat despre intrebarea ta Shiva
...cred ca sunt muuult mai activa in viata reala! Ies cu prietenii prin parc, iesim in curte, mereu ne jucam cate ceva, ori carti, sau jocuri cu tabla, ori cu mingea, mereu facem cate ceva! Iar in vacante aproape in fiecare zi ies cu prietenii! Si mai merg si eu la magazin, mai cumpar ceva, ma mai plimb prin oras, mai fac de mancare, nu stiu...mi se pare ca sunt mult mai activa in viata reala...

Cat despre intrebarea ta Shiva