Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capitulare

*

"Sase zile pana la sfarsit" am notat in carnetul celui pe care-l iubeam. I-am citit insemnarile de aseara, toate lucrurile pe care le simtise si imi venea sa intru in pamant de rusine. Si pentr uel, ca si pentru mine, fusese divin. Il iubeam atat de tare...
- Te-ai trezit, micul meu inger? ma intreba aplecandu-se peste mine si buzele sale mi-au pus stapanire pe gura, incepand s-o inspecteze. Mi-am dat capul pe spate, inchizandu-mi ochii in momentul in care buzele noastre se unira in jocul lor pervers si limbile incepura sa se frece una de cealalta, provocandu-mi o placere de nedescris.
- Da, si mi-e foame... am spus in soapta. Mi-e foame de trupul tau, am spus aruncandu-l in pat. Nu-mi pasa de ce-ar putea spune servitorii lui Eric, acum il voiam si acum trebuia sa-l am. El incepu sa rada si, rapid, isi arunca fiecare haina pe care o avea pe el pe jos, luand o pozitie indecenta in pat. Isi desfacuse picioarele, asteptand cu ochii fixati in ai mei.
M-am dezbracat rapid.
- Ce facem azi? intrebasem, iar el, inca avand a cea pozitie ciudata de-a latul patului, ridica din umeri.
- Dragoste. Si maine, si pana vine ceea ce asteptam, imi spuse si am inceput sa rad, arncandu-ma gol in bratele sale. Incepusem sa-l sarut apasat pe acele buze dulci pe care de atatea ori le sarutasem, dar nu ma saturam de ele.
Speram doar sa nu fie prea obositor pentru el, fiindca pentru mine era din ce in ce mai bine. M-am uitat la el incantat, apoi m-am apropiat si l-am sarutat usor pe buzele acelea dulci care ma primisera de fiecare data cand il dorisem.
- Te iubesc! M-auzi, Eric? am intrebat in soapta. Te iubesc.... Te ador! Nu stiu cum ai facut-o, dar as face orice pentru tine. Renunt la viata mea pentru tine, fiindca te iubesc mai mult decat pe ea! am spus si l-am sarutat apasat. Imi inchisesem ochii, iar cand mi i-am deschis si i-am privit ochii dulci, am observat lacrimi in ei. De ce plangi? am intrebat cu tristete, iar el chicoti usor.
- De fericire, dragostea mea! Si eu te iubesc, te ador si as face orice pentru tine, pentru a te tine langa mine! Pretiosul meu, ingerul meu! imi spuse si am inceput sa chicotesc cand i-am auzit declaratia sincera, din toata inima.
Eram gol, aflandu-ma deasupra sa, si l-am sarutat prelung, coborand paoi cu buzele pe gat, incepand sa musc si sa sug cu dragoste fiecare particica din el. Il tineam strans in brate, de teama sa nu care cumva sa-mi scape parca. M-am uitat la el printre gene, coborand apoi tot mai mult spe piep, unde i-am pus stapanire pe sfarcuri cu buzele.
- Caleb... imi sopti numele, iar eu am continuat, atatat parca de ceea ce auzeam din partea sa. Cat puteam sa-l doresc... sa-l iubesc!
Am ineput sa musc si sa sug usor sfarcurile, ca si cum as fi cun copilas, pana ce l-am facut sa geama incantat. Isi dadu capl pe spate si se arcui, ajungand tot mai mult pe marginea patului. Mi-am dus mana intre picioarele lui, atingandu-i organul excitat, si am coborat tot mai tare ,pana ce am ajuns sa ii sarut barbatia tare.
Mi-am trecut limba pe intreaga sa lungime, in incercarea de a-l provoac tot mai tare... Si se parea ca reuseam. Gemu incantat si isi dadu capul pe spate, infigandu-si mainile in parul meu. Nu aveam insa sa ma opresc aici, ci am coborat tot mai jos, pana ce am ajuns sa ii ling usor testiculele.
- Caleb, ma omori... imi spuse in soapta.
- Ihi, asta fac! am spus muscand pielea fina din acel loc, facandu-l sa se arcuiasca si sa geama prelung, cu mainile in parul meu. I-am prins din nou organul intre buze, de aceasta data sarutand doar capul usor, trecandu-mi limba peste el intr-un mod pervers.
Am facut o miscare de sus in jos, "incercand" terenul. Nu eram expert, trebuia sa invat, ceea ce si aveam sa fac. Am inceput sa sug usor organul sau erect, in incercarea de a-l face sa se simta bine.
- Nu pot... Nu mai pot... spuse in soapta, apoi incerca sa ma traga din acel loc. Nu mi-am parasit insa "postul", continuand cu aceleasi miscari. Se elibera la un moment dat si toata gura mi-a fost invadata de un lichid fierbinte. Mi-am ridicat ochii spre el, simtind cum substanta imi curge pe barbie si am rosit tot.
Eric ma trase spre el, incepand sa linga usor tot ceea ce aveam pe buze. Nu indrazneam sa inghit, insa stiam ca ar fi fost o jignire pentru el sa inghit.Mi-am inchis ochii, nestiind ce sa fac, si Eric incepu sa ma sarute pe buze. Incercam sa mi le tin inchise, insa mi le desparti cu limba, facandu-ma sa imi inchid ochii. Ma saruta usor, curatandu-mi gurita de substanta aceea, insa nu in totalitate. O parte am inghitit-o, spre marea mea uimire.
- Imi pare rau... mi-am cerut scuze, insa nici eu nu stiam de ce faceam asta. Se uita la mine si chicoti.
- Nu trebuie, stiu cum e si nu e usor! imi spuse sarutandu-ma apasat pe buze. Haide, micutule, fa-ma al tau! ceru in soapta, iar eu m-am conformat. M-am asezat intre picioarele sale, pozitionandu-ma la itnrarea dintre trupul sau frumos si m-am impins incet inainte, simtindu-ma ca si cum sunt inghitit de acea senzatie nebuneasca, placuta si rusinoasa.
M-am adancit in trupul lui, facandu-l sa geama usor, iar cand am ajuns cat de departe am putut, am scos la randul meu un geamat. Eric imi prinse talia, cerandu-mi fara cuvinte sa ma misc. Imi coordona si de aceasta data miscarile, facandu-ma sa gem la unison cu el.
Senzatia de a fi in interiorul sau era atat de ciudata si de placuta, incat simteam ca nu m-as putea lipsi de asa ceva. Gemeam usor in ureechea sa, facandu-l sa chicoteasca si sa geama pe masura ce ma miscam din ce in ce mai repede.
Inevitabil, trupurile noastre s-au scurs jumatate pe jos. Noroc ca patul nu era inalt, astfel ca Eric isi puse mainile pe podea. Am vrut sa ma opresc, insa suiera amenintator:
- Sa nu indraznesti!
Am inceput sa rad in acel moment, iar el, realizand faptul, ma urma aproape imediat. L-am sarutat pe nesatulul meu, dupa care am continuat miscarile in acea pozitie precara pentru amandoi, impingandu-l tot mai mult in jos. Facea o sfortare pentru a ne tine pe amandoi in pat... macar pe jumatete.
Incet insa, l-am ridicat, fara sa ma opresc, punandu-l cu capul pe perne. Eram totusi pe marginea patului si cand am vrut sa fac o miscare, am alunecat amandoi. Cazuse deasupra mea, incepand sa rada. Se apleca, ma saruta lung si doritor, dupa care incepu sa se miste deasupra mea, plimbandu-si mainile pe pieptul meu.
I-am luat organul inca tare in mana si l-am mangaiat din ce in ce mai jucaus, facandu-l sa geama si sa se arcuiasca, provocandu-mi o placere deosebita. Gemeam la unison pana ce vocea sa o intrecu pe a mea, inundand camera cu sunete rusinoase, dar pline de placere.
Se elibera in mana mea, pe a doua oara in acea dimineata si de aceasta data am inceput sa ling usor lichidul de pe mana mea, apoi, intr-o miscare mai adanca a sa, m-am eliberat si eu, facandu-l sa cada deasupra mea. Se lasa incet in jos, trecandu-si limba peste torsul meu pana ce ajunse in jos, pe abdomen, incepadn sa linga substanta din acel loc.
- Trebuie sa facem o baie... am spus in soapta, iar el incepu sa rada.
Ma lua pe sus, ma arunca in pat si ma inveli intr-un cearsaf. Nu intelegeam cum de mai are putere, caci eu eram vlaguit... Dar se parea ca inca avea. Am chicotit usor vazandu-l cum se imbraca intr-un capot, apoi ma lua in brate si ma duse pana jos, la baie.
Ii ceru unui servitor sa pregateasca apa, apoi se intoarse cu mine in camera, facandu-ma tot timpul sa rad.



- Esti pervers! ma cataloga imediat, facandu-ma sa ma pun din nou pe ras. Nu-mi venea sa cred, el era cel care-mi spunea mie asta!
Cand, intr-un sfarsit, m-am linistit, m-am uitat fix in ochii sai, in incercarea de a vedea de ce imi spune acest lucru.
- Explica-te! am cerut fixandu-l cu privirea. Ma aflam in apa frumos mirositoare, asteptand sa imi spuna ce are de spus. Prevedeam deja ca nu e ceva de bine, astfel ca ma asteptam sa rad pe cinste. Ma sculasem si bine dispus, la fel si el, si aveam amandoi chef de viata.
M-am uitat fix in ochii sai, parca dorind sa-i citesc gandurile. Perversul meu,da, el era. Tineam la el...
- Pai tu mi-ai cerut sa ne iubim in fiecare zi pana la sfarsit, nu eu am spus acest lucru. Nu-i asa? intrebase si am dat afirmativ din cap, incepand sa rad. Il placeam atat de mult, incat mi-ar fi fost foarte greu sa fiu departe de el, de trupul sau care mereu imi era fidel.
Mi-am inchis ochii, pana ce am ajuns sa mtoai in bratele lui. Ma tinea in brate, sarutandu-ma din cand in cand pe umar.
- Dormi? intrebase si m-am trezit cu o mutra de pisica adormita, privindu-l piezis. M-am aplecat si i-am sarutat obrazul.
- Nu... Nu chiar... am spus in soapta .Eric, ai mai vorbit cu cel ce construieste cavoul ? intrebasem, iar el a dat negataiv din cap.
- Voiam sa mergem impreuna... Daca e in regula, imi spuse incepand sa-mi spele trupul.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-03-2011, 01:03 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 10:36 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de neko_tamashi00 - 01-03-2011, 11:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 02-03-2011, 02:26 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 04-03-2011, 11:11 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de n{iK}a aMmA - 04-03-2011, 11:20 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 04-03-2011, 12:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-03-2011, 01:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 06-03-2011, 01:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 06-03-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 06-03-2011, 04:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 08-03-2011, 01:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Luzer - 10-03-2011, 03:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-03-2011, 10:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 11-03-2011, 01:21 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 11-03-2011, 09:54 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-03-2011, 11:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 15-03-2011, 12:05 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-03-2011, 09:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 15-03-2011, 07:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 15-03-2011, 07:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-03-2011, 11:00 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-03-2011, 06:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 18-03-2011, 02:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 18-03-2011, 12:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 20-03-2011, 01:28 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 20-03-2011, 12:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 20-03-2011, 07:10 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-03-2011, 11:45 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-03-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 27-03-2011, 12:12 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 27-03-2011, 01:04 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-03-2011, 10:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 31-03-2011, 05:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-04-2011, 10:45 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 02-04-2011, 10:08 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-04-2011, 10:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 07-04-2011, 08:35 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 09-04-2011, 01:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 15-04-2011, 10:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 15-04-2011, 11:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-04-2011, 09:22 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 19-04-2011, 06:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 19-04-2011, 07:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 20-04-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de angel cat - 20-04-2011, 09:31 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 30-04-2011, 01:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-05-2011, 12:29 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-05-2011, 08:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-05-2011, 10:17 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-05-2011, 11:59 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 28-05-2011, 11:15 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-06-2011, 07:15 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de .Dudiii - 14-06-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 14-06-2011, 02:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-06-2011, 11:25 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 20-06-2011, 09:42 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 23-06-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 23-06-2011, 10:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 25-06-2011, 10:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 05-07-2011, 08:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 07-07-2011, 12:07 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 07-07-2011, 10:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 08-07-2011, 11:49 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-07-2011, 10:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-07-2011, 03:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-07-2011, 04:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-07-2011, 11:46 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 21-07-2011, 10:18 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 24-07-2011, 02:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 24-07-2011, 10:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 25-07-2011, 02:57 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-07-2011, 01:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-07-2011, 09:40 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 01-08-2011, 01:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 01-08-2011, 04:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 02-08-2011, 08:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-08-2011, 11:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-08-2011, 10:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-08-2011, 06:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 14-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-08-2011, 01:11 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-08-2011, 01:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-08-2011, 12:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-08-2011, 09:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-08-2011, 05:28 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:35 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 10-09-2011, 11:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:13 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 23-09-2011, 06:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 23-09-2011, 09:36 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 26-09-2011, 10:54 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 28-09-2011, 05:48 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 07-10-2011, 02:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Deeh - 07-10-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 13-10-2011, 10:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:32 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:46 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-11-2011, 09:22 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-11-2011, 08:19 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-12-2011, 01:18 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 17-12-2011, 01:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 06:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 17-12-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:53 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-12-2011, 08:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 28-12-2011, 08:09 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-01-2012, 11:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 08-01-2012, 01:43 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 06-01-2012, 11:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 07-01-2012, 12:20 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:05 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:53 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-02-2012, 05:04 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:38 AM
RE: Capitulare - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:02 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 11-03-2012, 02:35 PM
RE: Capitulare - de aurelyon - 11-03-2012, 10:03 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de MiraA - 02-05-2012, 12:34 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:33 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 13-05-2012, 03:30 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:20 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-06-2012, 01:08 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 07-06-2012, 10:13 AM
RE: Capitulare - de aurelyon - 08-06-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:44 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 17-06-2012, 11:39 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:50 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-07-2012, 02:12 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:33 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 15-07-2012, 04:35 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:32 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-08-2012, 12:42 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:46 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 19-08-2012, 11:54 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 20-08-2012, 12:10 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 13-09-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 14-09-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 04:32 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:15 PM
RE: Capitulare - de Dream_great - 07-04-2013, 07:08 PM
RE: Capitulare - de YuneSugihara - 29-04-2013, 10:05 AM
RE: Capitulare - de PandaKun - 20-08-2013, 12:38 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)