16-09-2012, 11:35 AM
Multumesc pentru primirea calduroasa
Paii...sa raspund la intrebarii pe rand,
Ce vrei să te faci când o să fi mare?
Tattoo artist, mi se pare ceva frumos, arta cu alte cuvinte, parerea mea.
Cum crezi tu că fac satanistii?
Uraaaat
Ce iti place sa faci in timpul liber?
Sa ascult formatia meah preferat:X CB si sa-mi plang de mila ca s-au despartit( damn it!! toate formatiile bune trebnuie sa se desparta nu?) si sa stau , sa ma uit pe pereti si sa dorm( cand sunt obosita si vrei sa ma trezesti dau cu perini dupa tine prin casa, si eu dorm j-pe mii de perne-n pat
) sa ma jok cu Ritsu si sa desezez .
Citesti manga?
Da amterminat toata seria Kuroshitsuji si Death Note
Vizionezi anime?
Da, imi plac cele sangeroase cum ar fii Hellsing si mai era unu 'Sange al cainelui mustrat' mama e belea rau. Dar mai vizionez si animeuri normale ca Jigoku Shoujo, Code Geass , Elfen Lied ,
De unde esti?
Sunt din Rm. Valcea
Crezi in horoscop si semne zodiacale?
Da, nu stiu de ce
cam asta ar fii tot, ma puteti intreba orice
V-am pupacit:X

Paii...sa raspund la intrebarii pe rand,
Ce vrei să te faci când o să fi mare?
Tattoo artist, mi se pare ceva frumos, arta cu alte cuvinte, parerea mea.
Cum crezi tu că fac satanistii?
Uraaaat

Ce iti place sa faci in timpul liber?
Sa ascult formatia meah preferat:X CB si sa-mi plang de mila ca s-au despartit( damn it!! toate formatiile bune trebnuie sa se desparta nu?) si sa stau , sa ma uit pe pereti si sa dorm( cand sunt obosita si vrei sa ma trezesti dau cu perini dupa tine prin casa, si eu dorm j-pe mii de perne-n pat

Citesti manga?
Da amterminat toata seria Kuroshitsuji si Death Note
Vizionezi anime?
Da, imi plac cele sangeroase cum ar fii Hellsing si mai era unu 'Sange al cainelui mustrat' mama e belea rau. Dar mai vizionez si animeuri normale ca Jigoku Shoujo, Code Geass , Elfen Lied ,
De unde esti?
Sunt din Rm. Valcea
Crezi in horoscop si semne zodiacale?
Da, nu stiu de ce

cam asta ar fii tot, ma puteti intreba orice
V-am pupacit:X
![[Imagine: b8f65f542abd0505e12f6004548c5ee1-d3li7a9.png]](http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2011/190/b/8/b8f65f542abd0505e12f6004548c5ee1-d3li7a9.png)