11-09-2012, 02:44 PM
(Ultima modificare: 11-09-2012, 02:55 PM {2} de fleeting ray.)
euuuu!
Postez sa nu posteze careva in timp ce scriu postul
. Stiti cum e cu caracterizarile astea, pana apuci sa caracterizezi vine altcineva si posteaza -.-... Sau cel putin asa era pe vremuri pe zup, pe care Denny cel mai probabil le stie, si le-a apucat.
Din cate tin eu minte am vorbit destul de mult
, desi nu prea mai stiu ce, banalitati pierdute pe chat si pe shoutbox, stiu ca suntem amandoua ardelence
, poate o sa ne vedem la faculta (ma duc in cluj ^_^).
Esti o persoana calma, perseverenta, amuzanta, adorabila, stiu ca tu ti-ai pus nickul DIC, sper numai ca nu ma lasa memoria, scuza-ma daca gresesc, ceea ce mi se pare amuzant pana si in ziua de azi
.
Nu cred ca te-am vazut vreodata certandu-te o.o.
Nu stiu ce mai cauti pe zup, sau ce mai caut eu pe zup (for that matter XD), dar e destul de bine cand mai vezi fete cunoscute
.
Keep it up girl :3.
Pentru cei care nu ma stiu, mai sunt cunoscuta si ca fleeting ray, grafittix si uneori chaosed.
Postez sa nu posteze careva in timp ce scriu postul

Din cate tin eu minte am vorbit destul de mult

Esti o persoana calma, perseverenta, amuzanta, adorabila, stiu ca tu ti-ai pus nickul DIC, sper numai ca nu ma lasa memoria, scuza-ma daca gresesc, ceea ce mi se pare amuzant pana si in ziua de azi

Nu cred ca te-am vazut vreodata certandu-te o.o.
Nu stiu ce mai cauti pe zup, sau ce mai caut eu pe zup (for that matter XD), dar e destul de bine cand mai vezi fete cunoscute

Keep it up girl :3.
Pentru cei care nu ma stiu, mai sunt cunoscuta si ca fleeting ray, grafittix si uneori chaosed.
![[Imagine: iK6og.jpg]](http://i.imgur.com/iK6og.jpg)