02-09-2012, 06:40 PM
(31-08-2012, 05:37 PM)Lexxu A scris: Abia astept sa: inceapa liceul, o sa-i terorizez pe boboci.
Mie nu mi-au prea placut bobocii de anul trecut, de la mine din scoala. Foarte impertinenti. Si cu cat sunt mai tineri (de la clasele a 9-a in jos) cu atat mai obraznici, era sa-i si pocnesc pe cativa. Nici cu generatia mea nu mi-e rusine, dar parca aveam ceva mai multicel bun simt.

Si ca sa nu fiu off-topic:
~Mood OK,
~Locatie - la tara,
~Mananc niste sandwich-uri si nu beau nimic, desi mi-as dori, sunt o bautoare.
~Sunt imbracata in haine largute de casa,
~Ascult pasarile de afara, din vie, care terorizeaza strugurii (si pe bunici) si privesc monitorul.
~N-am status, nici nu vorbesc cu vreo persoana fiindca ma grabesc, nu stau foarte mult.
~Citesc despre mecanica masinii, trebuie sa asimilez o cantitate de informatii pentru urmatoarele zile, si ma gandesc la asta plus la blabla-uri (love stuff).
~Dating: acelasi T. de vreo juma' de an, doresc sa reusesc in tot ce-mi propun, abia astept sa port o anume discutie. (

~Iubesc: familia, prietenul, prietenii, nu urasc pe nimeni, nu prea sunt nervoasa desi am fost aseara, rau de tot si imi lipseste... chiar nu stiu.
![[Imagine: ls.jpg]](http://i206.photobucket.com/albums/bb269/freak_2666/ls.jpg)