31-08-2012, 03:10 PM
Pot spune ca si Lexxu ca .. si eu am avut aparat dentar si l-am purtat vreo 3 ani, mare chestie
. Ma obisnuisem cu el, si mama ma ducea regulat la dentist, in Ploiesti. Eram mica ^^. Si bine ca eu stau in alta parte. Miros, laborator, " fiare " [ aparatul dentar, cum le mai numea mama si unii copii ] si toate astea m-am obisnuit usor cu ele. Acum, pot spune cu adevarat ca am o dantura frumoasa si am grija de ea. Ma spal de vreo 2 ori pe zi, ca mai rar nu am timp. Am avut chestiutele alea in gura si sus si jos, urma sa-mi puna aparate fixe, desi .. de unde bani ? ._. Mi se rezolvase dinti, si acum trebuie sa-mi faca o operatie sa scoata un canic, ca este dat mai intr-o parte, si nu poate altfel sa-l scoata, caci el nu poate cadea drept. Numai cand o sa ma doara si chesti. Eh, iar fiind vorba de dentist, aici in orasul meu a fost o doamna draguta si funny rau, iar pe urma a trebuit sa plec, cum v-am mai spus, in Ploiesti acolo dand de o doamna si mai draguta
.

![[Imagine: tumblr_m9o59mWzcL1rdjmj7o1_500.jpg]](http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9o59mWzcL1rdjmj7o1_500.jpg)