30-08-2012, 01:09 AM
Oh my God! Omfg, omfg, omfg! Asta a fost reactia mea cand am citit primele cateva randuri, reactie care s-a accentuat exponential pe parcurs. Nu-mi vine sa cred ca au trecut atatea ore de cand ai postat fara ca eu sa stiu nimic! De ce nu mi-ai zis? Puteai sa-mi zici! As fi citit imediat. Asa n-am vazut decat acum cand m-am bagat in pat si am pus mana pe telefon >.< Gata, ajunge cu off-topicul. Un capitol foarte interesant ce ofera cateva explicatii suplimentare. Si ca de obicei, si foarte bine documentat. Nu stiu de unde iti iei informatiile, dar ma faci extrem de invidioasa. Eu una nu as avea atata rabdare pentru research... Un motiv in plus pentru care esti atat de buna in ceea ce faci. Acum pic de somn dar promit ca maine revin cu un edit si zic tot ce am de zis. Si daca nu e oficial deja, ma abonez la fiecare fic al tau. Asa ca daca se intampla sa nu observ vreun next, fii buna si anunta-ma te rog!
Noapte buna!

There's only one way to get rid of temptation, and
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde
Blog - October Nights
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde
Blog - October Nights