Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Introspect : Parti Ceresti/Diavolesti

Arya draga (stil hate your nick), iar sperii lumea bre? Mai lasa si altora...

On-topic now: (cred...)(am observat ca atunci cand folosesc romana in afara parantezelor folosesc engleza in paranteze si invers)(si au inceput sa imi placa parantezele)(sunt fun)

1. Relatie de trei ani jumate, plus inca vreo doi de /on and off/ inainte. Din pacate nu m-a inselat, as fi trecut mai usor peste daca s-ar fi intamplat. Banuiesc ca as fi lasat partea "rea" sa isi faca de cap cateva luni pana urma sa imi dau seama ca am nevoie in continuare de dragoste, nu de distractii fara cap.
Asa insa partea "buna" m-a convins de faptul ca oricum n-o sa gassc ce vreau nicaieri asa ca nu are rost sa-mi bat capul. Happy ending.

2. Imi pare rau sa spun asta, dar cred ca am fost cam crutat de viata pana acum. Palmele, care or fi fost ele, erau asteptate, pentru ca mereu ma astept la ce e mai rau. Asa ca pentru mine n-a fost nicio trezire. Inca.

3. In afara de maica-mea, toti oamenii pe care i cunosc au profitat la un moment dat. Si daca e vorba de prieteni, sincer nu ma astept la mare lucru pentru ca sunt obsnuit sa vreau sa ii ajut. Daca profita ei, ei bine doar vor sa ia ceea ce le dadeam oricum, deci nu-i vreo problema.
Doar ca n-am incredere in ei, asa ca stau pe langa ei cat timp imi pasa. Dupa ce nu-mi mai pasa, gasesc pe altcineva de care sa-mi pese. It's convenient. Deci doar partea "rea" apare in cazul asta.

Am scris ce trebuie? :/
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Introspect : Parți Cerești/Diavolești. - de Syryus - 20-08-2012, 04:13 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)