Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Time of EVE

#3
E fascinanta relatia om-robot din aceasta serie, si cat de aprehensivi sunt unii fata de roboti ce ar putea avea personalitate, care este si una dintre cele mai vechi tematici ale literaturii SF. Exista evident problema "morala" - cum ar numi-o unii - a unei relatii nenaturale intre un om si o masina si unde ar duce aceasta pana la urma pentru societate.
Ceea ce ar fi fost un punct MULT mai bine punctat in serie daca deja n-am fi avut o persoana care s-a casatorit cu DS-ul lui...ma rog, cu personajul din DS-ul lui, ceea ce in sine da alta dimensiune acestui anime - si asta fara sa vorbim despre concertele hologramice ale lui Miku, de robotii de companie produsi in Japonia, de papusile sexuale mai "realistice" si tot asa -.

Urmarind chestii de genul asta incep sa ma gandesc ca o societate in care robotii pot avea un loc, chiar si un statut egal cu cel uman, nu mai ramane de domeniul SF-ului.
Acum...cine zicea ca acele carti SF ale mele nu-s realiste? Hehe.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.



Răspunsuri în acest subiect
Time of EVE - de CyBeR - 05-08-2012, 06:48 PM
RE: Time of EVE - de Elyurias - 15-08-2012, 08:52 PM
RE: Time of EVE - de CyBeR - 17-08-2012, 11:06 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The girl who leapt through time (2008) CyBeR 4 3.634 23-03-2013, 12:44 PM
Ultimul răspuns: odette


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)