03-08-2012, 12:31 PM
Am cedat nervos dupa cateva episoade. Inteleg personalitatile personajelor ca fiind cliche...dar pentru Dumnezeu, cea mai mica sclipire de originalitate nu le-ar fi omorat.
Recunosc ca am vazut cam 8 episoade pana sa ma las balta si o vreme a fost amuzant. Dar TATA, asta e ceea ce ziceam in alt topic: cum sa tot fie amuzanta o poanta cu tipe dezbracate si asa ceva cand o repeti de 3 ori pe 5 minute? Asta e un exemplu clar unde e prea mult echi incat se duc naibii toate poantele fiindca te astepti.
Recunosc ca am vazut cam 8 episoade pana sa ma las balta si o vreme a fost amuzant. Dar TATA, asta e ceea ce ziceam in alt topic: cum sa tot fie amuzanta o poanta cu tipe dezbracate si asa ceva cand o repeti de 3 ori pe 5 minute? Asta e un exemplu clar unde e prea mult echi incat se duc naibii toate poantele fiindca te astepti.
![[Imagine: 14wyiz6.jpg]](http://i43.tinypic.com/14wyiz6.jpg)
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.