02-08-2012, 12:49 PM
Partea nasoala la anime-urile de comedie e atunci cand incearca sa se intinda pe mai mult de 13 episoade. Nu am vazut decat vreo 2-3 serii care sa fi supravietuit si sa fi ramas amuzante pe mai mult timp.
De exemplu: School Rumble e amuzant, e chiar FOARTE amuzant. Dar odata ce a trecut la inca un sezon am simtit ca mor incercand sa vizionez. Un serial de comedie american duce 100 si ceva de episoade usor deoarece au o raza mai mare pe care se bazeaza sa faca comedie. Un anime in general se bazeaza pe cateva glume asemanatoare intre ele si o incercare constanta de a nu distruge status quo-ul relatiei dintre personaje.
Opinii pe asta?
De exemplu: School Rumble e amuzant, e chiar FOARTE amuzant. Dar odata ce a trecut la inca un sezon am simtit ca mor incercand sa vizionez. Un serial de comedie american duce 100 si ceva de episoade usor deoarece au o raza mai mare pe care se bazeaza sa faca comedie. Un anime in general se bazeaza pe cateva glume asemanatoare intre ele si o incercare constanta de a nu distruge status quo-ul relatiei dintre personaje.
Opinii pe asta?
![[Imagine: 14wyiz6.jpg]](http://i43.tinypic.com/14wyiz6.jpg)
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.