31-07-2012, 05:35 PM
Majine, vezi ca-s in Anthony Frost in format mic. Eu tin minte ca le-am vazut la un moment dat pe toate acolo.
Daca nu, iote aici cu livrare gratuita in tara.
Desi trebuie sa-ti mentionez ca nu e rea nici traducerea in limba romana sincer. Am citit primele 5 carti asa si sunt traduse mai mult decat ok, chiar cu putine gafe. Daca e vorba de asa ceva, le recomand la fel de bine pe cat recomand in engleza.
Ca Swords and Sorcery eu recomand antologia Lankhmar a lui Fritz Leiber. Omul are un stil un pic prea pompos in a scrie, dar personajele, lumea si povestile sunt de nota 10.
Daca nu, iote aici cu livrare gratuita in tara.
Desi trebuie sa-ti mentionez ca nu e rea nici traducerea in limba romana sincer. Am citit primele 5 carti asa si sunt traduse mai mult decat ok, chiar cu putine gafe. Daca e vorba de asa ceva, le recomand la fel de bine pe cat recomand in engleza.
Ca Swords and Sorcery eu recomand antologia Lankhmar a lui Fritz Leiber. Omul are un stil un pic prea pompos in a scrie, dar personajele, lumea si povestile sunt de nota 10.
![[Imagine: 14wyiz6.jpg]](http://i43.tinypic.com/14wyiz6.jpg)
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.