31-07-2012, 09:54 AM
Mood:Somnoroasa
Status: Forever alone -_-''
Mananc:Nu mi-e foame...
Beau:O caffea. (asa ca de trezire)
Sunt imbracat/a in:pantaloni scurti albi, tricou negru cu o inima sangerie pe el.
Ascult:Three Days Grace - I hate everything about you
Privesc:In gol//
Status messenger:Nu am intrat pe mess dar, probabil statusul pe care l-as pune ar fi ceva de genu "Nu-s." sau nu as scrie nimic
.
Vorbesc pe messenger cu:--> nu-s pe mess <-- (si nici nu vreau sa dau acolo de domnul idiot, sigur o sa imi scrie ca sa ma dispere >.<'')
Citesc:Nu am mai citit nimic de ceva vreme. Momentan prefer sa ma delectez cu niste anime-uri, apoi cand incepe scoala ma reapuc de citit.
Ma gandesc la:Un cosmar ce nu-mi da pace de 4 zile, 4!!
Dating:NU in viitorul apropiat.
Doresc:Sa plec undeva departe de casa mea insa, momentan nu e posibil asa ceva.
Iubesc pe:Lidia.
Nervoasa pe:Tot pe ea T.T
Urasc pe: Cel mai mare idiot.
Imi lipseste: Odihna, zilele in care ma durea undeva ca trebuie sa plec prin alte orase si doar ma distram, cand petreceam timp cu prieteni mei, padurea! <3
Abia astept sa: Imi dau seama ce dracu' inseamna visul ala. Chiar nu pot sa-mi dau seama...>.<
Status: Forever alone -_-''
Mananc:Nu mi-e foame...
Beau:O caffea. (asa ca de trezire)
Sunt imbracat/a in:pantaloni scurti albi, tricou negru cu o inima sangerie pe el.
Ascult:Three Days Grace - I hate everything about you
Privesc:In gol//
Status messenger:Nu am intrat pe mess dar, probabil statusul pe care l-as pune ar fi ceva de genu "Nu-s." sau nu as scrie nimic

Vorbesc pe messenger cu:--> nu-s pe mess <-- (si nici nu vreau sa dau acolo de domnul idiot, sigur o sa imi scrie ca sa ma dispere >.<'')
Citesc:Nu am mai citit nimic de ceva vreme. Momentan prefer sa ma delectez cu niste anime-uri, apoi cand incepe scoala ma reapuc de citit.
Ma gandesc la:Un cosmar ce nu-mi da pace de 4 zile, 4!!
Dating:NU in viitorul apropiat.
Doresc:Sa plec undeva departe de casa mea insa, momentan nu e posibil asa ceva.
Iubesc pe:Lidia.
Nervoasa pe:Tot pe ea T.T
Urasc pe: Cel mai mare idiot.
Imi lipseste: Odihna, zilele in care ma durea undeva ca trebuie sa plec prin alte orase si doar ma distram, cand petreceam timp cu prieteni mei, padurea! <3
Abia astept sa: Imi dau seama ce dracu' inseamna visul ala. Chiar nu pot sa-mi dau seama...>.<
![[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]](http://data.whicdn.com/images/48999629/tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif)
Boys love.