21-07-2012, 02:12 AM
Bine ai venit, Flaviu, eu sunt Arya, dar multi imi spun Lia. Mi-a atras atentia descrierea ta cum ca ai dori sa fi mare pe acest site. Prin asta la ce te referi? Ne-ar prinde bine o mana de ajutor, dar ramane de vazut. Ai timp sa cresti, pana atunci distractie placuta pe aici.
Cum esti baiat si ai 14 ani ma intreb daca joci ceva jocuri, PC sau consola, daca ai niste serii preferate, ce gen, daca iti plac MMORPGs si care? Am observat ca ai zis ceva de Warcraft si Counter, ai jucat si WoW sau ceva jocuri mai evoluate decat ultimul mentionat?
Ah, D-Gray Man, bune alegeri in tip anime. Ai mai vazut si alte serii mai putin populare?
Cum esti baiat si ai 14 ani ma intreb daca joci ceva jocuri, PC sau consola, daca ai niste serii preferate, ce gen, daca iti plac MMORPGs si care? Am observat ca ai zis ceva de Warcraft si Counter, ai jucat si WoW sau ceva jocuri mai evoluate decat ultimul mentionat?
Ah, D-Gray Man, bune alegeri in tip anime. Ai mai vazut si alte serii mai putin populare?
![[Imagine: sigforme.png]](http://img836.imageshack.us/img836/3286/sigforme.png)
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand