10-07-2012, 03:23 PM
MiraA esti geniala, formidabila! Deci tot capitolul am stat cu sufletul la gura daca intelegi ce vreau sa spun. Prima data chiar credeam ca Jesse e mort si aproape mi-au dat lacrimile la faza cu Blake la morga. Cand Philip s-a dus la Ray si si-a facut 'marea' intrare am putut simti si eu socul care l-a avut Ray. Adica sa-ti apara fostul iubit pe care-l credeai mort e un soc! Iarasi m-am enervat enorm cand un tip l-a lovit pe bietul Kyle si si-a pierdut cunostinta din nou(bietul de el...
). Oricum dintre toate scenele cea care mi-a placut maxim si cea care a reusit sa ma faca sa o citesc de 2 ori a fost faza de la sfarsit cand si-a facut aparitia Jesse. Ce ma bucur ca traieste
e personajul meu preferat si nu stiu ce m-as fi facut daca l-ai fi omorat! Ha, ha, ha, Duncan sa vedem acum ce o sa faci. Ai pierdut fraiere! Ce ma bucur. Chiar nu-l suport pe personajul asta ._. Distruge-l Jesse! Ce pot sa mai spun? Capitolul a fost impecabil, adica doar o greseala am vazut. Acum sincer o sa fiu in suspans total pana la urmatorul capitol. Abea astept. So' bafta la scris. Kissez!

![[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]](http://data.whicdn.com/images/48999629/tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif)
Boys love.