27-06-2012, 08:19 PM
Sunt foarte dragute horoscopurile astea. Mai ales pentru ca sunt genul care nu-si iubeste deloc zodia - cu mine sunt mai blanda, totusi.
,,Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se intoarce mereu inapoi ... "
And I say: ,,Haha! Nu scapati voi de mine, b******!"
,,Meseria potrivita: Politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, camatar, pitic de gradina."
PITIC! PITIC!
,,Medicamentul norocos: Alcoolul'' - Si chiar functioneaza!
,,Pentru ca nu sunt in stare sa invete din greseli, se bazeaza pe afirmatia: “Daca un lucru se face gresit indeajuns de des, devine corect.”"
Mi se pare foarte normal, de ce sa pic eu tampita, cand ii pot tampi pe altii? *whistles*
Ca sa nu mai spun de arhicunoscutele trasaturi ale zodiutei cancerului...
,,Luna, astrul toanelor si nascocirilor."
,,In dragoste este adeptul romantismului siropos si lesinat."
,,mai tarziu va scoate la bataie un nimicitor arsenal de tocare marunta a nervilor: toane, nazuri, imbufnari, bombaneli, banuieli, accese masochiste si santaje sentimentale."
,,Nesiguranta pe plan sentimental."
,,Simt, deci exist."
,,La inceput, nu-ti acorda cine stie ce incredere. Trebuie sa ti-o castigi singur, fiind afectuos si tandru. Si sa le spui de o mie de ori ca-i iubesti, pentru ca Racii sunt adevarati vampiri sentimentali si tot timpul se plang ca nu primesc suficienta dragoste. Tu-i spui:
- Te iubesc.
Si Racul intreaba: Cat?" (ah! cine m-a spionat?)
Unii zic mistouri si glumite, eu zic haz de necaz.
,,Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se intoarce mereu inapoi ... "
And I say: ,,Haha! Nu scapati voi de mine, b******!"
,,Meseria potrivita: Politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, camatar, pitic de gradina."
PITIC! PITIC!
,,Medicamentul norocos: Alcoolul'' - Si chiar functioneaza!
,,Pentru ca nu sunt in stare sa invete din greseli, se bazeaza pe afirmatia: “Daca un lucru se face gresit indeajuns de des, devine corect.”"
Mi se pare foarte normal, de ce sa pic eu tampita, cand ii pot tampi pe altii? *whistles*
Ca sa nu mai spun de arhicunoscutele trasaturi ale zodiutei cancerului...
,,Luna, astrul toanelor si nascocirilor."
,,In dragoste este adeptul romantismului siropos si lesinat."
,,mai tarziu va scoate la bataie un nimicitor arsenal de tocare marunta a nervilor: toane, nazuri, imbufnari, bombaneli, banuieli, accese masochiste si santaje sentimentale."
,,Nesiguranta pe plan sentimental."
,,Simt, deci exist."
,,La inceput, nu-ti acorda cine stie ce incredere. Trebuie sa ti-o castigi singur, fiind afectuos si tandru. Si sa le spui de o mie de ori ca-i iubesti, pentru ca Racii sunt adevarati vampiri sentimentali si tot timpul se plang ca nu primesc suficienta dragoste. Tu-i spui:
- Te iubesc.
Si Racul intreaba: Cat?" (ah! cine m-a spionat?)
Unii zic mistouri si glumite, eu zic haz de necaz.

![[Imagine: ls.jpg]](http://i206.photobucket.com/albums/bb269/freak_2666/ls.jpg)