27-06-2012, 11:52 AM
Zic de ceva timp ca-ti voi citi ficul [adica il incepusem, dar.. am cam uitat sa continui] si in sfarsit, am si facut-o. Am avut incontinuu un zambet pe buze, cam tampit, ca al lui Alex, si asta pentru ca-mi place mult. Ideea e geniala, imi plac personajele, cu exceptia lui Kailas, e cam nesuferit tipul si nu-mi plac deloc persoanele violente. Imi place cum descrii si m-ai lasat surprinsa la fiecare capitol, de exemplu, intr-unul din capitole, Jie vorbea despre ceva ce inca nu trebuie sa faca.. sincer, eu ma gandeam la cu totul altceva, in niciun caz la ceea ce ai zis tu. Jie e un personaj interesant, bun, sufletist. De Alex mi-e cel mai mila si de la inceput mi-a placut cel mai mult, in exterior are o atitudine de 'bad boy', dar cat locuieste la Jie e destul de cuminte, fata de ceea ce face la ore. Eu aveam impresia ca mama lui e moarta, dar daca si ea traieste, e clar, e un copil nedorit [cam ca mine inainte sa ma nasc:))] si se vede, e cam distant, rautacios, dupa cum spuneam, la exterior. Mi-ar placea sa-l vad [eventual, citesc, nu prea-l vad] pe Alex, plangand, dar nu din cauza ca si-a incasat-o sau din cauza durerii, ci pentru ca nu mai poate rezista cu tatal sau [cred c-as incepe si eu sa plang.]. Greseli n-ai, nu am ce-ti reprosa, fiindca esti as pe langa mine, mai schimbi uneori ordinea literelor in cuvinte [nu cred c-a fost ceva de genul in capitolul asta, eu am vazut mai in trecut vreo 2-3 greseli d-astea] dar nu-i nimic, ideea se-ntelege. Cam atat ar fi, astept nextul, pisoias! >:D<