25-06-2012, 02:33 AM
Waah.. This is my territory. 
1: Umm.. aici ar intra mai multi; Al, Ikoku Irokoi Romantan [tipu' e genial, exact genul de seme care imi place. Ce alt motiv mai trebuie? Doar cand il vezi mergand ti se duce mintea la... altele :X], Takano, Sekaiichi Hatsukoi [pur si simplu il iubesc pe tipu' asta. E oarecum pervers, sweet si sa nu uitam de buuun.
], Klaus, Maiden Rose [Oh, Klaus, Klaus. Daca ai sti cat te iubesc. Imi place ca tipu' e la sange, e brutal si iubesc, ador si ma obsedeaza felul in care el isi manifesta iubirea.
For me, is a perfect seme]
2: Well.. Aici intra cam tot trei, but si asta buni; Akihiko, Junjou [my precious, nu ti-am putut da locul unu' caci ti l-a luat Klaus. Dar tu ramai unul dintre cei buni si iubesc doza ta de perversitate combinata cu ironie si satira. :X], Eiri Yuki, Gravitation [aww... Sincera sa fiu, il iubesc. Dar pe el ca personaj individual. Ca seme, cam e... nepriceput. Cred ca daca ar fi fost mai multe scene yaoi in anime mi-ar fi placut mai mult. Nu-i vina ta, Yuki], Kanou, Okane ga nai [ma', ce poti cere mai mult de la un seme decat protectie, s*x si cateva sentimente? mie mi se pare perfect. good job, Kanou
]
3: Aici cred ca intra, nu stiu...
; Morinaga, Koisuru Boukun [he's good, but sunt altii mai good ca el, so... I'm sorry, sweety
], Shunsuke, Kirepapa [imi place de el. Mai ales pentru ca a stat atat de mult in preajma lui Chisato fara sa spuna nimic si a suportat multe din partea lui. Respect, Shunsuke]
Si, cam asta e, cred, topul celor mai buni seme. Cred..
I mean, stiu ca mai sunt cativa pe care ii ador dar pur si simplu ma uitat de existenta lor la ora asta. ^.^

1: Umm.. aici ar intra mai multi; Al, Ikoku Irokoi Romantan [tipu' e genial, exact genul de seme care imi place. Ce alt motiv mai trebuie? Doar cand il vezi mergand ti se duce mintea la... altele :X], Takano, Sekaiichi Hatsukoi [pur si simplu il iubesc pe tipu' asta. E oarecum pervers, sweet si sa nu uitam de buuun.

2: Well.. Aici intra cam tot trei, but si asta buni; Akihiko, Junjou [my precious, nu ti-am putut da locul unu' caci ti l-a luat Klaus. Dar tu ramai unul dintre cei buni si iubesc doza ta de perversitate combinata cu ironie si satira. :X], Eiri Yuki, Gravitation [aww... Sincera sa fiu, il iubesc. Dar pe el ca personaj individual. Ca seme, cam e... nepriceput. Cred ca daca ar fi fost mai multe scene yaoi in anime mi-ar fi placut mai mult. Nu-i vina ta, Yuki], Kanou, Okane ga nai [ma', ce poti cere mai mult de la un seme decat protectie, s*x si cateva sentimente? mie mi se pare perfect. good job, Kanou

3: Aici cred ca intra, nu stiu...

Si, cam asta e, cred, topul celor mai buni seme. Cred..

Nando mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
![[Imagine: 346l2lx.jpg]](http://oi60.tinypic.com/346l2lx.jpg)