1. Aceasta fotografie imi place cel mai mult. Chiar daca nu stiu cum se numesc toate fobiile imi dau seama ce voiai sa transmiti. Mi se pare ca are cea mai ingenioasa idee si imi place si cum ai pus-o in practica, ca sa zic asa. Fotografia are un plus de la mine pentru ca mi se pare ca are si o aura de mister, avand in vedere ca fata tipei nu se vede.
6. Si mai aleg aceasta fotografie pentru simplul fapt ca broasca aia ma sperie, chiar daca la inceput mi se parea cute am inceput sa ma uit la ea si sa-mi aduc aminte de vechea mea fobie (reptile, insecte, broaste, la la la). Fotografia este bine executata din punct de vedere tehnic, nu am ce sa comentez.
6. Si mai aleg aceasta fotografie pentru simplul fapt ca broasca aia ma sperie, chiar daca la inceput mi se parea cute am inceput sa ma uit la ea si sa-mi aduc aminte de vechea mea fobie (reptile, insecte, broaste, la la la). Fotografia este bine executata din punct de vedere tehnic, nu am ce sa comentez.
Haideti la vot, nu costa nimic!
Si ca sa va ambitionez putin, spun ca votul prin poll=1p si cel prin comentariu=3p
Si ca sa va ambitionez putin, spun ca votul prin poll=1p si cel prin comentariu=3p
![[Imagine: Jun0xCa.png]](http://i.imgur.com/Jun0xCa.png)