19-06-2012, 09:09 PM
Dealungul lui Hakuouki ma convertisem si imi doream sa moara toti din anime. Am fost foarte enervat mai mult cand am vazut ca toti s-au prapadit. Adevarat Chizuru era putin enervanta si se cam tinea dupa tipi aceea si ii cam incurca. Mi-a placut foarte mult si aces anime a fost dupa ce il vazusem pe cel cu Samurai X su eram foarte entuziasmat.
Legat de Kaichou da, eram cu un amic fumat si am vazut intreg animeul intr-o seara si special ne-am uitat la ultimul episod din Blood + si plangeam amandoi ca prostii iar sor'mea impartea servetele... caterinca curata
Am mai auzit de Code geass dar nu am fost tentat sa il urmaresc, dar daca mi-l recomanzi am incredere ca este unul bun si o sa il urmaresc. ^.^
Multumesc frumos pentru primire.
Legat de Kaichou da, eram cu un amic fumat si am vazut intreg animeul intr-o seara si special ne-am uitat la ultimul episod din Blood + si plangeam amandoi ca prostii iar sor'mea impartea servetele... caterinca curata

Am mai auzit de Code geass dar nu am fost tentat sa il urmaresc, dar daca mi-l recomanzi am incredere ca este unul bun si o sa il urmaresc. ^.^
Multumesc frumos pentru primire.
![[Imagine: 41825604.png]](http://im.glogster.com/media/6/41/82/56/41825604.png)
Intelege, eu nu sa mor niciodata!