18-06-2012, 10:09 AM
Buna L, scuze de primirea intarziata din partea noastra, dar toata lumea a fost putin ocupata weekend-ul acesta. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata, asa-i?
Bine ai venit printre noi si sper sa te acomodezi repede, daca ai nevoie de ajutor sau este ceva ce nu intelegi, mai ales in privinta regulilor, nu ezita sa ne contactezi, pe mine, sau pe Aly sau oricare membru al echipei.
Eu sunt Arya, dar toata lumea imi spune Lia, incantata de cunostiinta ^^.
Ai spus cate putin despre anime si muzica, dar exista ceva din cinematografie care te-a impresionat? Urmaresti seriale?
Sunt tare curioasa daca te pasioneaza cititul si daca ai vreun gen preferat.
Se discuta la un moment dat infiintarea unui RPG Death Note sau Vampire Knight, ai fi interesat sa participi?
Ai vreun talent ascuns care o sa-l impartasesti cu noi?
Avem multe si diverse concursuri lunare si workshopuri in functiune, precum si un club de literatura la sectiunea Biblioteca in caz ca te stimuleaza competitia.
Bine ai venit printre noi si sper sa te acomodezi repede, daca ai nevoie de ajutor sau este ceva ce nu intelegi, mai ales in privinta regulilor, nu ezita sa ne contactezi, pe mine, sau pe Aly sau oricare membru al echipei.
Eu sunt Arya, dar toata lumea imi spune Lia, incantata de cunostiinta ^^.
Ai spus cate putin despre anime si muzica, dar exista ceva din cinematografie care te-a impresionat? Urmaresti seriale?
Sunt tare curioasa daca te pasioneaza cititul si daca ai vreun gen preferat.
Se discuta la un moment dat infiintarea unui RPG Death Note sau Vampire Knight, ai fi interesat sa participi?
Ai vreun talent ascuns care o sa-l impartasesti cu noi?
Avem multe si diverse concursuri lunare si workshopuri in functiune, precum si un club de literatura la sectiunea Biblioteca in caz ca te stimuleaza competitia.
![[Imagine: sigforme.png]](http://img836.imageshack.us/img836/3286/sigforme.png)
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand