23-05-2012, 03:30 PM
Scuze ca nu am mai trecut pe aici. Am avut multe pe cap si asa pe Zup am postat doar la alte sectiuni, nici intr-un caz la FF, dar m-am intors. *hug*
Shaan asta nu-mi place de loc. Nu are voie sa se atinga de micutul si scumpul Akio. El este numai si numai a vampirului Brian. Nu imi spune acum ca o sa aiba loc un viol ._. ca o sa plaaang. Bine, bine, recunosc ador yaoi-ul si nu ar strica sa fie un yaoi super mega hard in capitolul urmator, dar as prefera sa aiba loc intre Akio si Brian, nu intre Akio si Shaan
. Imi place mult nextu' adus de tine si astept sa vina si urmatorul capitol. *hug*
Pai, greseli nu am prea vazut poate doar una : jcarie - jucarie dar sunt sigura ca a fost doar asa in graba deci nu are nimic. Fiecare greseste.
Iti spun inca odata ; superb capitol. Astept nextul nerabdatoare. Spor la scris si Ja ne!
Shaan asta nu-mi place de loc. Nu are voie sa se atinga de micutul si scumpul Akio. El este numai si numai a vampirului Brian. Nu imi spune acum ca o sa aiba loc un viol ._. ca o sa plaaang. Bine, bine, recunosc ador yaoi-ul si nu ar strica sa fie un yaoi super mega hard in capitolul urmator, dar as prefera sa aiba loc intre Akio si Brian, nu intre Akio si Shaan
. Imi place mult nextu' adus de tine si astept sa vina si urmatorul capitol. *hug*Pai, greseli nu am prea vazut poate doar una : jcarie - jucarie dar sunt sigura ca a fost doar asa in graba deci nu are nimic. Fiecare greseste.
Iti spun inca odata ; superb capitol. Astept nextul nerabdatoare. Spor la scris si Ja ne!
![[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]](http://data.whicdn.com/images/48999629/tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif)
Boys love.