16-05-2012, 03:13 PM
(16-05-2012, 03:02 PM)Unix A scris:Citat:E ceea ce preferi tu in viata, ceea ce se potriveste gusturilor tale, nimic mai mult.Sunt total de acord cu ceea ai zis mai sus, dar si consumatorii de droguri pot spune "e ceea ce prefer eu in viata" pentru ca pana la urma e alegerea lor. Nu vine nimeni la tine " BA TE OMOR DACA NU TRAGI ACUM CATEVA FUMURI, BAG CUTITU-N TINE! " , nu. E fix alegerea fiecaruia dintre noi daca incepe sa consume sau nu.
Ma tem ca nu ai inteles absolut deloc despre ce vorbeam si ce diferenta am enuntat eu acolo, sau macar in ce directie generala bateam pe subiectul asta.
Exista o diferenta foarte mare intre ce zici tu acolo - eu n-am atins subiectul de ce ANUME cineva s-ar apuca de consum de stupefiante - si ce am indicat eu - adica valoarea argumentului "Nu stii daca drogurile sunt bune sau rele fara sa fi incercat" -.
Te rog citeste mai cu atentie ce zice cineva.
Si condoleantele mele daca respectivul iti era cu adevarat prieten.
![[Imagine: 14wyiz6.jpg]](http://i43.tinypic.com/14wyiz6.jpg)
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.