Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] One more chance

Capitolul 3 :

Cu siguranta ma inrosisem la fata, dar nu din cauza rusinii, ci a nervilor. Nu-mi venea sa cred ceparere proasta isi facuse
despre mine. Nu-mi venea sa cred ca mi-a spus asa ceva. Doar din cauza faptului ca in prezena lui mai mereu eram...aerian,
asta nu insemna ca asa eram mereu. Vestea despre boala surorii mele fusese un factor de stres in plus,dar firea mea era
una destul de temperamentala chiar vulcanica. Dupa cateva secunde de privit in ochii reciproc, m-am incruntat simtind cum
mai aveam putin si explodam. Totusi tebuia sa incerc macar sa ma calemez, poate era doar o gluma ,un joc orice... numai sa
nu fie adevarata propunerea lui. Insa vazand ca nu adauga nici un cuvant in plus, ci astepta un raspuns de la mine am
inceput sa vorbesc, tonul meu sunand mai rastit decat as fi vrut:
- Poftim? Cum indrazniti sa-mi propuneti asa ceva? Drept ce ma luati ?
- De ce faci atat caz? Petreci cu mine o noapte, iar banii vor fii ai tai. Ca pentru orice lucru, trebuie sa platesti si un pret. Ma privea cu superioritate, cu acel ranjet caracteristic lui. M-am infuriat la limita, apropiidu-ma de el.
- Cine te crezi sa-mi zici asa ceva ? Cum poti sa imi propui un lucru atat de josnic ? imediat am regretat cuvintele spuse.
Acesta isi largi zambetul care deja ma enerva, se ridica aproape se isi lipise fruntea de a mea. Am inghitit in sec infruntandu-i privirea. Insa in acel moment am regasit curajul de a continua, ianinte ca el sa poate rosti vreun cuvant.
- Va puteti gasi alt arhitect pentru acel proiect, iar eu nu voi mai pune piciorul in cladirea asta. Buzele sale pline se curbara intr-un zambet mai...indecent.
- Sa inteleg ca nu-mi accepti propunerea? pastra aceeasi distanta, chiar incercand sa se apropie mai mult.
- Niciodata!
Am parasit nervos biroul roscatului, indreptandu-ma spre incaparea in care Kyle lucra de zor. Mi-am luat haina si am plecat fara a-i rosti un cuvant. Normal, acesta veni dupa mine. Vazand ca sunt nervos, nu m-a intrebat nimic pana am ajuns acasa la el unde ne-am trantit amandoi in canapea cu cate o ceasca de cafea in mana.
- Astept, spuse pe un ton calm sorbinf din lichidul negru. Am oftat lasand ceasca pe masa, incepand sa-i povestesc totul cu lux de amanunte. Da, au fost absoulut jenante unele parti, dar daca nici celui mai bun prieten al meu nu-i puteam spune atunci cui ? Ma asculta atent, mimand diverse grimase. Ba era uimit, ba amuzat, ba "terifiat". De indata ce am terminat de povestit, a tipat in gura mare " Te-a zis sa te culci cu el?!". Nu vreau sa stiu cat de rosu eram in acel moment, asa ca i-am raspuns printr-o miscare a capului. Acum parca imi parea rau ca nu i-am zis pentru ca imi trebuiau banii, asa ca am hotarat sa-l intreb pe brunet:
- Chiar crezi ca daca i-as fi spus de sora mea, nu mi-ar fi dat banii ? Pic de mila sa nu aiba?
- Of, Ren. Nu stiu ce sa spun, dar de cand lucrez acolo nu ar fi dat vreodata vreun semn ca poseda asa ceva. Plus ca te-ar fi aruncat in fata faptul ca ai mintit cand ai dat inerviul de angajare.
Era si el destul de stresat.Mi-am ingropat fata in palme, fiindu-mi imposibil sa gasesco solutie. Vocea mea se auzi soptita :
- Ce sa fac? am zarit privirea amicului meu cum se indrepta spre mine cu zambet mare. Cu singuranta avea sa spuna o prostie :
- Cum adica, ce sa faci ? Du-te la el, rupeti patu' si i-ai banii!
Nu stiam daca sa- l strang de gat pe el sau sa-mi smulg propriul par din cap pentru faptul ca ii spusesem. Dar se pare ca gasisem acea fraza mult prea comica pentru a-mi stapani un hohot de ras.
- Eu vorbesc serios, Kyle! Acum dupa ce ca i-am trantit nu mai particip la nici un proiect, si nu mai calc in cladirea aia sa ma duc sa-i spun...asta?
- Da, ii spui ca te-ai razgandit. Sa-ti reamintesc ca azi este joi, iar pana sambata seara trebuia sa faci rost de bani pentru operatie ?
Cand am auzit, mi-a cazut cerul in cap. Uitasem pur si simplu cat de repede a trecut timpul.
Am mai vorbit de una de alta, plecand in cele din urma. Inainte de a intra in apartamentul meu, am batut la usa Risei vrand sa-mi iau surioara acasa. Dar femeia imi spuse ca dormea prea frumos sa o trezeasca, mi-a zis ca o va aduce ea cand se va trezi. I-am multumit apoi am descuiat usa apartamentului , ducandu-ma direct in camera mea asezandu-ma in pat.
Aveam o asa nevoie disperata de a-mi pune ordine in ganduri. Prima mea intrebarea nu era referitoare la Sebastian, ci la Kyle. De ce ma "impingea" atat de mult sa accept pronupenerea roscatului? Poate pentru ca incerca sa ma indeparteze de Leon ? Dar mi se parea absolut stupid deoarece eu niciodata nu am avut cu Leon mai mult de o relatie de prietenie. Nici nu incapea vorba. Dupa ce am dezbatut acest subiect cu mine insumi, mi-a venit in minte propunerea "sefului" meu. Intr-adevar, atunci pe moment mi se urcase sangele la cap. Eram in stare de orice, dar acum analizand mai bine circumstantele, eu chiar nu aveam de ales asta doar daca as fi preferat sa-mi ingrop si sora. Am expirat cu greutate, nestiind ce sa fac. Recunosc, roscatul arata destul de...bine. Oare il placeam sau ea doar o simpla atractie ? Mereu avusesem o slabiciune pentru persoanele roscate, iar parul salbatic al lui Sebastian nu putea decat sa-mi alimenteze acea slabiciune. Trebuia sa ma hotarasc, si asta repede. Cufundat in ganduri am adormit.
Dimineata urmatore, cand am deschis ochii am sarit ca ars din pat dand buzna in camera lui Kamy. Aceasta statea in pat dormind, probabil Risa a folosit cheia pe care i-o dadusem in urma cu ceva timp. Uitandu-ma la ceas am cascat ochii surprins vazand ora noua fara un sfert dimineata. La dracu, iar voi intarzia. Am inceput sa ma agit, nestiind cum sa termin mai repede. Am inrat in baie, lasand picaturile fierbinti sa-mi spele trupul pentru nu mai putin de cateva minute. Am luat pe mine repede o bluza alba complet, niste blugi gri, mi-am prins parul si am plecat, nu inainte de a-i spune-i Risei ca sora mea doarme, si se poate duce langa ea sa se odihneasca. Kyle nu ma mai astepta.
Am ajuns instant la comapnie, respirand greu odata ajuns in biroul meu. Brunetul deja era la masa cu o ceasca de cafea in mana. Ma privi usor surprins, apoi se justifica:
- Nu te-am astept ca aseara ai zis ca nu mai pui piciorul in cladire...asa ca m-am gandit...
- Mi-am dat seama. Sebastian a venit ? am intrebat grabit.
Ridica din umeri, lucrul asta facandu-ma sa ies din camera si sa ma indrept spre biroul roscatului. Am intrebat-o fugitiv pe Anki daca era inauntru, iar aceasta raspunse afirmativ. Am inspirat adanc batand la usa. Nu am asteptat un raspuns si am intrat direct. Sebastian statea relaxat la birou cercetand cu ochii niste schite. Isi ridica capul, surprins sau chiar uimit sa ma vada. Nu a zis nimic, probabil asteptand sa auda motivul pentru care am intrat asa brusc. Buzele mi se despartisera, dar cuvintele nu-mi paraseau gura. La a doua incercare am reusit sa articulez cuvintele.
- Am venit sa iti spun ca...accept propunerea ta. Am facut o pauza zarind ranjetul roscatului. Dar cu trei conditii. O singura noapte, nu vreau ca cineva sa afle despre asta, iar relatia noastra dupa noaptea asta nu vreau sa se modifice in nici un fel.
Nici macar nu vreau sa-mi imaginez safiscatia pe care i-o dadusem in acel moment. Cum de am ajuns la hotararea asta? Am pus viata surorii mele in prim plan. Scopul scuza mijloacele, iar in acel moment aceea putea fi singura mea justificare. Raspunsul sau nu intarzie sa apara.
- Ei bine...ma bucur sa aud asta. Diseara va veni o masina sa te ia. Si...am si eu o conditie : vreau ca tu sa participi la tot ceea ce se va intampla, nu vreau sa te simti ca un prizonier, vreau sa te simti si tu bine. Mai mult ca sigur ma inrosisem. M-am intors cu spatele parasind biroul. Cu siguranta in capul lui era ca sunt doar un baietas care are nevoie de banii pentru un oarecare motiv si era dispu sa faca orice pentru ei. Am plecat capul intrant in biroul meu.
- Ai acceptat? venii intrebarea brunetului. Nu i-am raspuns, cu siguranta dandu-si seama dupa chipul meu.
- Vreau doar sa te rog sa ai tu grija de Kamy la noapte.
Ma aproba spunandu-mi ca ar fi timpul sa ne intoarcem la lucru. M-am cufundat in acele proiecte uitand pentru cateva momente de ceea ce se intamplase cu putin timp.

Daca exista cineva care te poate rani, atunci exista si cineva care iti poate vindeca rana.

Răspunsuri în acest subiect
One more chance - de Alixa - 30-04-2012, 05:58 PM
RE: One more chance (yaoi +18) - de Alixa - 02-05-2012, 01:47 AM
RE: One more chance - de DiZ - 02-05-2012, 11:02 AM
RE: One more chance - de Sushi - 04-05-2012, 01:24 AM
RE: One more chance - de Alixa - 05-05-2012, 12:53 AM
RE: One more chance - de DiZ - 05-05-2012, 02:26 AM
RE: One more chance - de rali2009 - 05-05-2012, 05:33 PM
RE: One more chance - de Alixa - 09-05-2012, 01:38 AM
RE: One more chance - de rali2009 - 09-05-2012, 10:35 AM
RE: One more chance - de Sushi - 10-05-2012, 12:41 AM
RE: One more chance - de Alixa - 14-05-2012, 12:49 AM