Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Profesorul ideal

Sunt o gramada de scoli unde profesorii doar incearca sa isi faca treaba de... profesor... Si prin asta unii inteleg predat, ascultat si note. Unora le e chiar lene sa corecteze niste teste si drept scuza aduc ca sunt atat de varza incat nu merita vazute, ori ca le-au pierdut sau ca ( in cazul meu ) au fost "incurcate" de copilul de 3 ani cu hartiile ce trebuiau aruncate in soba. Ma lasi? O chestie foarte banala.
Scolile adevarate cu profesorii adevarati trebuie sa ii faca sa inteleaga ce este viata, sa le fie o a doua familie, niste parinti, incat sa ii motiveze ca nu numai matematica ( ma rog, si alte materii ) e importanta in societate, ci si felul prin care te manifesti. Tu, ca profesor, daca vii cu scuze penibile sau cu replici de toata mila, ce pretentii ai de la elevi sa invete sa fie matur?

De ceva vreme incoace ma gandesc numai la asta. Stau si ma minunez ce fel de persoane au ajuns profesori si uneori ma intreb daca asa erau si acum 10, 20, 30 de ani cand au predat prima oara la o ora. Asta nu e un model in viata22

Profesor ideal pentru mine ar fi acela de la care ai ce sa inveti si care este atasat de materia lui si doreste sa o imparta cu ceilalti, ba chiar incearca sa invete elevii, sperand ca intr-o zi vor ajunge mai buni ca EL.

Răspunsuri în acest subiect
Profesorul ideal - de Ciel - 04-11-2010, 08:45 PM
RE: Profesorul ideal - de DeDal N. - 04-11-2010, 08:54 PM
RE: Profesorul ideal - de deeaH2elen - 06-11-2010, 12:00 AM
RE: Profesorul ideal - de Saravis - 09-12-2011, 05:42 PM
RE: Profesorul ideal - de Rain - 05-05-2012, 12:19 AM
RE: Profesorul ideal - de Unia - 05-05-2012, 10:55 AM
RE: Profesorul ideal - de MsCreed - 05-05-2012, 11:24 PM
RE: Profesorul ideal - de Nagisa - 16-12-2012, 01:07 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)