Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

K.V's drawings

@yaoi [ oh da \m/, feel the yaoi *drooling*]
Sincer, nu m'am gandit niciodata sa conturez corpul personajului prin haine24. Uite acum ca mi'ai zis asta, cand ma uit iar la desene imi dau seama ca ceva nu'i bine 43. Urmatorul desen o sa fie mai... umblator21. Interesant, intradevar39, multumesc ca mi'ai zis. ^^
La creioane nu stiu ce sa zic. Daca iti spun ce folosesc o sa razi o saptamana:-J. Cicatricea, da ai dreptate. Nu m'am strofocat prea mult la ea, desi daca stau bine sa ma gandesc puteam sa o fac 'vedeta' desenului.
Da, da. Deci nu desenezi asa... vreo 4 luni bune. Si apoi puff. Vezi un manga sau iti vine o idee, vrie sa desenezi si dupa primele linii esti 'poker face'. That's just depressing-_-.
Mda, o sa fac niste chestii cat de curand si le postez. I'll be waiting for you, dear yaoi maniac*.

Edit: Mda, deci, am facut o chestie. 39
Rain
Guy - asta e mai vechi, l'am gasit prin comp si am zis sa'l postez. Cred ca e personajul principal din Acid Town.
In legatura cu creioanele pe care le folosesc. 24. Cand se sudeaza doua placi de tabla singura modalitatea de a le desparti e sa bagi electricitatea intr-o bucata de carbune invelita in cupru si sa atingi partea sudata. Ei, bucata aia de carbune eu o folosesc drept creion 24.
[Imagine: wmb5n8.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
K.V's drawings - de K.V. - 21-04-2012, 07:48 PM
RE: K.V's drawings - de yaoi maniac - 21-04-2012, 10:12 PM
RE: K.V's drawings - de K.V. - 22-04-2012, 09:55 AM
RE: K.V's drawings - de Aggie - 20-05-2012, 08:20 PM
RE: K.V's drawings - de hiimera - 21-05-2012, 06:17 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)