08-08-2008, 12:59 PM
God dammit! This thread hurts my eyes. >.<"""" Acum, la modul cel mai serios, imi lacrimeaza ochii de la cat m-am holbat. ><"
La .. chestia pusa de fleeting ray m-am holbat intens, dar nu am vazut nimic. O sa incerc din nou imediat ce n-or sa ma mai doara ochii. Am incercat sa ma uit pe o foaie alba. [trebuie sa va fac cunostinta cu peretii mei
] Tot ce-am vazut au fost niste liniute care-mi pluteau in fata ochilor.
Nici steagul american n-am reusit sa-l vad... iar la celelalte.. inca ma intreb daca sunt ochii mei de vina, sau imaginile chiar se misca O.o...
Imi cer scuze ca nu am pus nimic.. O sa postez din nou cand gasesc si eu ceva interesant.
La .. chestia pusa de fleeting ray m-am holbat intens, dar nu am vazut nimic. O sa incerc din nou imediat ce n-or sa ma mai doara ochii. Am incercat sa ma uit pe o foaie alba. [trebuie sa va fac cunostinta cu peretii mei

Nici steagul american n-am reusit sa-l vad... iar la celelalte.. inca ma intreb daca sunt ochii mei de vina, sau imaginile chiar se misca O.o...
Imi cer scuze ca nu am pus nimic.. O sa postez din nou cand gasesc si eu ceva interesant.
![[Imagine: autumncopy.png]](http://i108.photobucket.com/albums/n1/kagome_darkangel/autumncopy.png)
"Se spune ca de la viata trebuie mai intai sa iei, apoi sa platesti. Unii au luat fara sa plateasca, in schimb eu am platit fara sa iau nimic."