01-04-2012, 12:10 PM
Draga jurnalule, Denisa se simtea rau si are febra de doua zile, iar tusea i-a distrus gatul. Stiti la ce ma gandeam eu in timp ce spunea ca daca nu ii trece pana vine mama ei cheama salvarea? "Oare mai vrea sa continue RPG-ul? As fi prea nesimtita daca as intreba-o? " Si acum facem RPG si a zis ca si ea vroia sa il continuam + are multe idei. Momentan se pare ca e buna sa scrie si hentai, iar eu fac glume cu Ichi (nu, ne ne-am impacat -presupun) pe seama faptului ca s-ar putea sa imi cedeze nervii si sa sparg monitorul din cauza RPG-ului (+ Denisa intelege atlceva din ce scriu eu si totul e gen: Eu ma tai si sangerez. O fata e bolnava si vreau sa o ajut sa se ridice, insa ii murdaresc hainele cu sange. Iar ea scrie ca tipa e ranita si sangereaza... T_______________________T). Draga jurnalule.
Ma intreb cum o sa fie viitorii mei prieteni de la liceu.
Sper sa le fucking placa yaoi-ul. = ))

"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2