27-05-2011, 10:26 AM
Hello :-h Am citit capitolul de aseara dar era mult prea tarziu ca sa mai las si comentariu. Ah, nu imi spune ca ai ramas fara idei, nu, nu, e imposibil asa ceva T^T Trebuie sa continui ficul...
Intr-adevar, capitolul a fost scurtut insa am putut intelege ceva din el. Nu prea stiu ce sa zic despre Alexis si plecatul lui, e constient ca poate fi prins si totusi... Hmm... Sunt sigura ca planul nu ii va reusi si imi e atat de teama sa nu ii faca vreunul din tipii aia rau x.x
Te rog spune-mi ca o sa fie bine :3 Sincer, nu vreau sa scape asa repede din "inchisoarea" aia, pentru ca probabil actiunea ficului aici trebuie sa se petreaca, dar imi e asa mila pentru Alexis T^T
Bafta sweety pana data viitoare si mananca portocale, iti dau inspiratie <3 :))
Intr-adevar, capitolul a fost scurtut insa am putut intelege ceva din el. Nu prea stiu ce sa zic despre Alexis si plecatul lui, e constient ca poate fi prins si totusi... Hmm... Sunt sigura ca planul nu ii va reusi si imi e atat de teama sa nu ii faca vreunul din tipii aia rau x.x
Te rog spune-mi ca o sa fie bine :3 Sincer, nu vreau sa scape asa repede din "inchisoarea" aia, pentru ca probabil actiunea ficului aici trebuie sa se petreaca, dar imi e asa mila pentru Alexis T^T
Citat: Şi-a adus aminte de micul prizonier şi a zâmbit sarcastic. Astăzi trebuia să-l facă să vorbească, cu orice preţ.La inceput ceva mi-a spus ca va vedea el micul prizonier care defapt nu mai e :)) Dar, tinand cont ce am spus mai sus, probabil il vor prinde pe Alexis...
Bafta sweety pana data viitoare si mananca portocale, iti dau inspiratie <3 :))