Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intamplari cu vecini "inteligenti" si amuzanti

#2
Citat:- ne-a reclamat la politie ca avem usa la casa, deci usa pe care intri in casa, acea usa, ne-a reclamat la politie. Au venit politaii care au dat din umeri ca doar nu ne puteau obliga sa scoatem usa de la casa, ar fi fost prea penal si unde se mai vedea casa fara usa.
Sincer e pentru prima dată când aud de aşa ceva. Orice, mai puţin asta 24. Nu pricep ce caută la bloc, dacă nu îi convine aia şi aia.

Am şi eu o vecină, nu pot să zic că e amuzantă, dar ''inteligentă'' e. Ce să faci dacă natura e aşa darnică.
Anu trecut- toamna lui 2011 - tata la bunica la cules struguri, făcut vin etc, iar eu, mama şi fratele meu acasă. Toate bune şi frumoase până ne trezim cu fiul vecinii de sub mine [eu stau la 2, iar baba la 1] cu mare tam tam, de mă uitam şi eu şi mama la fel ca la maşini străine.
Zicea el ceva de inundaţii, că e vina noastră. După ce se calmează o ia cu uşoru şi zice că tavanul de la baie e ud din cauza noastră, că îi inundâm baia proaspăt renovată şi dacă nu facem ceva ne dă în judecat.
Revoltat omu nu alta.
Vine tata acasă cu o falcă în cer şi una în pământ şi începe să se uite, să desfacă, să se plimbe ba la vecina, ba la noi, ba la subsol şi surpriza a fost că nu era vina noastră. Tot baba a avut vina, că şi-a renovat baia, dar nu a schimbat nu ştiu ce naiba -.-''

Sau acum doi ani, să ne punem interfon, să facem curat pe casa scării şi alte bazaconii de genu. Se strâng bani, ne interesăm şi când să ne punem pe treabă se trezeşte o vecină că are nevoie de bani şi se retrage. După ea s-au mai retras încă alte oi şi nu s-a mai făcut nimic.

Am nişte vecini aşa ''uniţi'' că dacă apar probleme la subsol se mişcă doar 3 bărbaţi.
Aly, tu ai pus capac. Comedie în fiecare zi, mă mir că îl suportaţi.
[Imagine: h8v.gif]
 



Răspunsuri în acest subiect
RE: Intamplari cu vecini "inteligenti" si amuzanti - de Rose ^^ - 11-03-2012, 06:45 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)