10-03-2012, 02:14 AM
Lia, chiar m gandeam sa il deschid. Sper doar sa mai fie doritori, pentru ca vad ca s-au marit userii in acea sectiune, la fel si cu numarul de posturi. Trebuie insa sa mai citesc regulamentul de acolo odata. Cantitatea de fite e inexistenta, doar ca deseori pe net nu se intelege exact tonul pe care il folosesc cand scriu, care e absolut normal. 
Revenind, Aniika, stiu cine esti, daca te refereai la numele userului, tocmai ai scris pe pagina 3 sau 4, nu mai tin minte sigur. Eu inchei aici, va raspund la profil daca mai e ceva, dar nu vreau sa se ajunga la cearta. Aniika, pana acum nu e cearta, ti s-a parut doar. >.> Mi-am spus parerea in legatura cu topicul asta. Ma bucur totusi ca mi-a raspuns cineva.
Let's start with help tha forum. Charity moment. ^.^
EDIT: Sure, dar din moment ce eşti pe contul ăla? .>. Jeez, perfecţionişti mai vreţi să fiţi...

Revenind, Aniika, stiu cine esti, daca te refereai la numele userului, tocmai ai scris pe pagina 3 sau 4, nu mai tin minte sigur. Eu inchei aici, va raspund la profil daca mai e ceva, dar nu vreau sa se ajunga la cearta. Aniika, pana acum nu e cearta, ti s-a parut doar. >.> Mi-am spus parerea in legatura cu topicul asta. Ma bucur totusi ca mi-a raspuns cineva.
Let's start with help tha forum. Charity moment. ^.^
EDIT: Sure, dar din moment ce eşti pe contul ăla? .>. Jeez, perfecţionişti mai vreţi să fiţi...