06-03-2012, 09:12 PM
Wuiiii. Nextu' nextu' nextu \:d/ Ce mult l-am asteptat
. Din nou, te iubesc pentru ca l-ai postat.
Deci deci, se pare ca din nou aman2 au adormit imbratisati (ceea ce ma incanta, mult). Doamne, momentul in care R si K vorbeau de poza aia, in care se afla P, sincer mi-a venit sa plang. De ce? Pai un om ca P nu merita sa moara asa... in fine. Acum, locul sau va fii luat de K, ceea ce ma bucura fiindca R nu va mai fi singur:3.
Pai, faza cu alcoolul a fost amuzanta si cu geamantanul. Saracul K cred ca a facut ochii cat cepele cand a auzit ca R i-a luat si hainele si in plus, ca va locui la el.
Pai, faza de care m-am indragostit a fost ultima parte cand R l-a surprins pe K intr-un mod... romantic!
Daca ar venii si un yaoi intre cei doi, as topai prin casa, crede-ma pe cuvant.
Astept nextul cu nerabdare si te felicit pentru acest capitol minunat (ca si celelalte).
Pai, Ja nee si pupici.
. Din nou, te iubesc pentru ca l-ai postat. Deci deci, se pare ca din nou aman2 au adormit imbratisati (ceea ce ma incanta, mult). Doamne, momentul in care R si K vorbeau de poza aia, in care se afla P, sincer mi-a venit sa plang. De ce? Pai un om ca P nu merita sa moara asa... in fine. Acum, locul sau va fii luat de K, ceea ce ma bucura fiindca R nu va mai fi singur:3.
Pai, faza cu alcoolul a fost amuzanta si cu geamantanul. Saracul K cred ca a facut ochii cat cepele cand a auzit ca R i-a luat si hainele si in plus, ca va locui la el.
Pai, faza de care m-am indragostit a fost ultima parte cand R l-a surprins pe K intr-un mod... romantic!
Daca ar venii si un yaoi intre cei doi, as topai prin casa, crede-ma pe cuvant.
Astept nextul cu nerabdare si te felicit pentru acest capitol minunat (ca si celelalte).
Pai, Ja nee si pupici.
![[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]](http://data.whicdn.com/images/48999629/tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif)
Boys love.