Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kiraru Sushaki -poison love,poison dreams

#3
Cap1.


Kiraru coboara scarile reci si inalte alte internatului,cu un ghizdan negru pe umarul drept.Este imbracat intr-o camasa alba si o pereche de pantaloni negri,iar la mana dreapta poarta un ceas de argint.Picioarele lui isi continua drumul pana la intrarea in liceeu intr-un ritm incet.
Liceul ,,KammisukaShide'' se inalta intr-o cladire cu patru etaje,si mai multe corpuri.Geamurile imaculate stralucesc in bataia soarelui,iar peretii vopsiti cu un var alb par sa fie proaspat varuiti.Scarile de marmura sunt incadrate de plante exotice abia aduse,iar vestiarele proaspat renovate.Pe fiecare parte a holurilor se insira dulapioarele elevilor,in care isi tin diverse lucruri.

Kiraru urca la etajul doi,acolo unde invata el in cea mai mare parte a timpului,si se grabeste spre dulapul pe care sunt scrise cu litere aurii: Kiraru Sushaki.Scormoneste in buzunarul pantalonilor dupa cheie,si il deschide.Cauta ceva in el,si cauta,si cauta...apoi il gaseste!Caietul sau la franceza era ascuns printr-e cutiile cu pixuri si fotografii.In el se afla tema sa,pe care trebuia sa o predea astazi.Cand se uita la dulapul din dreapta sa,observa cu mirare ca numele de pe el fusese schimbat.

Ochii sai intalnira numele unui baiat:Sasuki Gerozikatu. Deodata,auzi clopotelul sunand,si incepu sa alerge spre clasa.Abia atunci isi dadu seama ca numai era nimeni pe holuri.Dar stia ca profesorii intarzie mereu,asa ca nu se alarma prea tare.

Dupa trei ore plictisitoare:Limba Franceza,Matematica si chimie,urma ora de Educatie fizica,ora care il deranja cel mai rau pe Kiraru.PRofesorul de sport era un barbat de vreo 35 de ani,foarte aspru,si se lua intotdeauna de el.Sustinea ca nu are spirit de echipa,si ca intotdeauna joaca de parca ar fi singur.Si asa era.Kiraru prefera sa acapareze mingea de footbal si sa dea cat mai mutle goluri,dar nu pasa niciodata,si nici nu se baza pe colegii sai.Era un jucator foarte bun,dar profesorul prefera sa ignore total acest lucru,si sa ii faca mereu observatii.

In acea ora,Kiraru alerga pe teren,simtindu-se in forma.Lua mingea de la un adversar,si incepu sa fuga lovind-o puternic,spre poarta.Ochii sai de un albastru ca cerneala straluceau victoriosi,cand observa pe cineva pe partea cealalta a terenului.

In cealalta parte,jucau cei din anul patru al liceului.Pe banca de rezerva vazu un tanar de care era sigur ca nu mai daduse vreodata.Era inalt si subtire.Avea parul des si blond,iar ochii ii erau caprui.Il vedea putin rau din cauza faptului ca fugea in timp ce se uita,dar nu se putea abtine.

-Sushaki!!!!!!urla profesorul.ai de gand sa te intorci pe Pamant!!!!!???Alergi caun bezmetic,si nici nu stii ce faci.Treci imediat pe tusa.
-Da,domnule,ofta el,lasand mingea si indreptandu-se spre banca de rezerva.
Ceilalti colegi ai sai continuau jocul,dar elstatea pe banca,frustrat.Se intorse sa se uite dupa blondul de pe partea cealalta,dar cei din anul patru se intorsesera la vestiare.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Kiraru Sushaki -poison love,poison dreams - de Eric - 05-08-2008, 11:53 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)