14-02-2012, 11:12 PM
Imi cer scuze ca n-am trecut pe aici de cand m-ai anuntat si de cand ti-am promis... Am citit mai devreme si primul capitol si am ramas surprinsa de schimbarea facuta, ma bucur ca l-ai 'renovat' inainte de a-l posta. Am vazut ca ai tinut cont de micile sfaturi pe care ti le-am dar de cand citisem prima 'versiune' a primului capitol. Demn de lauda este si al doilea capitol. A fost reusit si vad ca deja intri in actiune. Singura greseala legata de modul in care scri este ca povestesti din perspectiva ta, a unei persoane care stie deja intreaga poveste parcursa de anime / manga. Eu ti-am zis, am vazut ceva-ceva episoade acum mult timp dar un cititor care nu-l cunoaste nu va intelege din primele capitole legatura dintre personajele deja prezente. Dar nu-i inca prea tarziu pentru niste flashback-uri si end flashback-uri.
Acum revenind la ultimul capitol... Imi place stilul lui Eyes de a fii, este asa misterios pe cand Narumi e asa fraier (in sensul amuzant) si copilaros, oarecum. Imi aduce aminte de un anumit personaj dintr-un alt anime pe care-l divinizez (daca exista acest cuvant)...
Multa bafta in continuare, sper sa aduci yaoiul curand deci nu uita sa ma anunti cand aduci nextul.
Acum revenind la ultimul capitol... Imi place stilul lui Eyes de a fii, este asa misterios pe cand Narumi e asa fraier (in sensul amuzant) si copilaros, oarecum. Imi aduce aminte de un anumit personaj dintr-un alt anime pe care-l divinizez (daca exista acest cuvant)...
Multa bafta in continuare, sper sa aduci yaoiul curand deci nu uita sa ma anunti cand aduci nextul.