Hmmm, picant
Of haideţi, doar nu aveţi de gând acum să întârziaţi *laughs* cel puţin, nu foarte mult, i'm still waiting here.
God god, cât de mult mi-a plăcut partea cu bataia <3 Cei doi bătându-se pentru un roşcat ca Eric ; ofc nu ar rata o asemenea oportunitate. Vaiiii, replicile mele favorite :
.
See you *hugs*
25. Nu mai aveti voie cu quote, decat cand vreti sa evidentiati ceva cu bold. Un exemplu bun dupa cum se poate aplica, ar fi aici, post-ul lui Cyber. In rest, doar ca sa va mariti postul si sa spuneti ''oh, ce frumos, ce romantic!'', numai este acceptat.
Addeh, eu iti dau cu gardul in cap >.<.

God god, cât de mult mi-a plăcut partea cu bataia <3 Cei doi bătându-se pentru un roşcat ca Eric ; ofc nu ar rata o asemenea oportunitate. Vaiiii, replicile mele favorite :
Citat:-Uite cum sare curva aia pentru tine!Atât de cool şi de... Mrrr, just like two tigers, luptându-se pentru o pradă 'buuuună' :]] Chiar lipsea ceva acţiune în toată povestea asta. Lolz, sunt curioasă ce se va întâmpla cu Eric, căci bănuiesc că Cipriano nu va sta şi se va uita - va vrea ceva răzbunare (cred eu) şi doar ştiţi ce fel de revenge i want, nu numai eu presupun
-Ce-i? Te disperă faptul că nu e al tău?
[...]
-Vrei să nu mai ai ce să bagi în roşcatu` ăla?

See you *hugs*
25. Nu mai aveti voie cu quote, decat cand vreti sa evidentiati ceva cu bold. Un exemplu bun dupa cum se poate aplica, ar fi aici, post-ul lui Cyber. In rest, doar ca sa va mariti postul si sa spuneti ''oh, ce frumos, ce romantic!'', numai este acceptat.
Addeh, eu iti dau cu gardul in cap >.<.