27-01-2012, 11:38 PM
Imi place foarte mult romana ~ pentru ca o iubesc pe profa , a fost diriga mea in clasa a V a [ huh , directori aiuriti T.T ] este geniala si desi pare indiferenta , ea chiar isi doreste sa se invete la ora ei . Glumeste intruna si niciodata nu inceteaza sa te uimeasca cu temele propuse pentru compuneri-asta la pregatirile intensive. Anul asta am dat-o in bara rau de tot la olimpiada si am dezamagit-o T.T Pare rau rau rau de tot T.T
Imi mai place si engleza~ Am avut parte numai de profesoare de treaba. Anul acesta si cel care a trecut mi s-a parut ca am invatat engleza mult mai bine. De anul trecut ne-a bagat o profesoara turcoaica , foarte draguta [ desi majoritatea nu o suporta... ] care nu cunoaste limba romana , ci doar engleza. Vrei,nu vrei , trebuie sa comunici ^^ Si chiar ma simpatizeaza , avand in vedere ca mi-a propus sa vin in pauzele de masa la cabinetul de engleza , sa mai vorbim,sa bem impreuna un cappucino si sa ma ajute si cu turca xD
Uh, cred ca sunt cam singurele materii pe care chiar le iubesc.
Imi mai place si engleza~ Am avut parte numai de profesoare de treaba. Anul acesta si cel care a trecut mi s-a parut ca am invatat engleza mult mai bine. De anul trecut ne-a bagat o profesoara turcoaica , foarte draguta [ desi majoritatea nu o suporta... ] care nu cunoaste limba romana , ci doar engleza. Vrei,nu vrei , trebuie sa comunici ^^ Si chiar ma simpatizeaza , avand in vedere ca mi-a propus sa vin in pauzele de masa la cabinetul de engleza , sa mai vorbim,sa bem impreuna un cappucino si sa ma ajute si cu turca xD
Uh, cred ca sunt cam singurele materii pe care chiar le iubesc.
![[Imagine: tumblr_m8w2we1JGd1rpgt3co1_500.png]](http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8w2we1JGd1rpgt3co1_500.png)