Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Yakuza' boss in love II - On my own

[center]Capitolul 13[/center]

P.O.V. Kanji: Stateam in bucataria moderna, mancand alaturi de personalul casei: bucatarul si servitorul, fiindca Ayne m-a rugat sa mananc in bucatarie, ca ea va lua cina in dormitor. Nu intelegeam de ce a devenind atat de melancolita dintr-o data. Trag aer in piept si privesc bucataria destul de mare, cu platfon fals si in el erau begurie ingropate, ,obila din lemn, aragaz, un cuptor, dulapiarele, masa de gatit, frigiderul si cuptorul cu microunde. Deodata incepu sa imi sune mobilul, facandu-ma sa pun la loc furculita cu cartofi pai in farfurie.
- Ma scuza-ti, le spun celor doi companioni si ies din bucatarie, incruntandu-ma la ecran, vazand ca ma suna mareata Sakura. Da? O intreb miras si curios, stergandu-ma pe la gura, cu servetelul ce l-am luat din bucatarie cu mine.
- Kanji trebuie sa ii spui Aynei ca taicasu este la terapie intensiva, in coma! Are nevoie de un transplant de ficat! Nu-l gasesc defel pe Daisuke! Si... Si! Incepu sa se panicheze, ca idioata la telefon, facandu-ma sa ma incrunt.
- Calmeaza-te. Am sa-i spun fiicei tale, o linistesc, apoi inchid I-Phone-ul negru.
Urc in graba scarile, intrand in camera noastra, gasind-o pe bruneta in lenjeria intima, cautandu-si ceva prin geamantan. Scoase un mic tipat de suprindere, apoi imi zambi, dar acest zambet ii se sterse de pe fata, cand imi vazu chipul serios si imperneabil.
- Fa-ti bagajele. Ne intoarcem in Tokyo. Sasuke e in spital, o anunt, iar tanara ramase cateva minute stana de piatra, apoi incepu sa planga, imbratisandu-ma. Sakura m-a sunat si mi-a spus ca este in coma si are nevoie de transplat de ficat si fratetu e disparut, ii mai spun, desprinzand-o de langa mine, incepand sa fac bagajele, bagand toate hainele de-a valma in valiza.
Pana cand Ayne isi facu un dus, eu am dat niste telefoane la companiile aierene, ramand astfel sa ne intoarcem cu avionul meu privat in metropola nipona. L-am informat si pe Itachi si pe Izuna, despre aceasta chestie, iar tata a promis ca isi va trimite pe cativa sa afle ce s-a intamplat de fapt si unde dracu e javra aia mice de Daisuke. Daca omul ala are ceva de a facut cu starea lui Sasuke, eu il las fara cap pe umeri, pe care il are doar sa nu ii ploua in gat.

- Se pare ca s-a certat cu Sakura, ca a prins-o inselandu-l cu propriul ei fiu, iar Daisuke a pus mana pe un cutit si l-a injunghiat. La spital au spus ca a intrat cineva peste ei. Kanji, am aflat ca Sasuke e compatibil cu tine, dar nu pot sa iti cer sa il salvezi, ma lamuri Izuna, in timp ce Ayne incerca sa dea de masa si de fratesu.
Ii multumesc brunetului si inchid telefon, privind blocurile inalte din Tokyo. Nu imi venea sa cred cat de repede am ajuns acasa, incat m ise parea ca am avut control asupra timpului. Taxiu se opri in fata spitalului, unde se afla deja Itachi. Ayne isi imbratisa mama, apoi ma pupa pe obraz, cand i-am spus ca trebuie sa caut pe cineva. Aveam de gand sa il salvez pe Sasuke, fiindca fara el, eu as fi fost mort de mult, avand grija de mine si de averea mea timp de douazeci de ani. Macar atat sa pot face si eu pentru el, imi spun in gand, cand am intrat in cabinetul doctorului, ce avea grija de brunet.

P.O.V. Ayne: Ma uitam in toate partile dupa Kanji, care era de negasit. Uf! Unde a mai disparut si acesta acum?
- Sakura, ce s-a intamplat? Ce s-a intamplat cu fratele meu, curva ordinara ce esti! Il aud pe unchiul Itachi si imi atintesc o privire usturatoare, cand imi facu mama curva.
- Mama nu este..., incep sa ma rastesc la el, dar ma opresc, cand Konana mi-a facut semn sa tac.
- Ayne, scumpo, nu ti-a spus Kanji si Izuna? Scumpa ta mama, Sakura, se culca cu fratele tau geaman si se droga cu el. Sasuke a aflat ieri seara si a vrut sa ii alunge, iar Daisuke l-a injughiat. A vrut sa ii ia viata, dar tu l-ai oprit Sakura, de ce? O intreba Izuna, in timp ce eu am ramas stana de piatra.
Nu-mi venea sa cred! Mama mea... scumpa mea mama... modelul meu de sotie fidela... de mama grijulie... isi inseala sotul cu ... propriul sau fiu... Scutur din cap si ma ridic in picioare, iar ochii mei rosii de la plans, se atintira asupra javrei aleia roza in cap, care se certa si tipa la tatal iubitului meu. Fara veste, ma reped la femeie, carpindu-i o palma peste fata si plec de acolo, in cautarea iubitului meu. Il vad pe Kanji cum vorbea cu un doctor si cand vreau sa ma indrept spre el, ma opresc, fiindca brunetul pleca cu doctorul in blocul operator. Ce mai face acum? Ma intreb in gand si tresar, cand simt o mana pe umarul meu. Ma intorc si il vad pe Izuna cum imi spuse sa mergem acasa si sa il asteptam acolo pe brunet. Trag aer in piept si ma las purtata de tatal iubitului meu spre masina neagra ce ne astepta in parcare. Nu-mi venea sa cred, ca Sakura isi inselase sotul exact sub nasul sau si cu fiul sau. Nu! Nu este adevarat! Sakura si Daisuke?! Pentru lui Dumnezeu! Astia au provocat incest si unul mare de tot! Trag aer in piept pentru a ma linisti cat de cat. Cum se intoarce Kanji de la spital, il voi ruga sa il ia pe tata din casa aia de idioti si pe Sakura sa o lase cu Daisuke si sa faca ce or vrea aia. Familia asta s-a intorc cu fundul in sus...

Bucataria
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

Răspunsuri în acest subiect
RE: Yakuza' boss in love II - On my own - de Nywa - 22-01-2012, 07:18 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Show me love Nywa 52 44.089 11-03-2012, 01:07 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  [Terminat] Teach me to love Nywa 51 43.811 11-03-2012, 01:03 PM
Ultimul răspuns: Nywa

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)